PB PRODUCTS Komplett végszerelék - Heli-Chod Leader 90 cm Weed

Bónuszpont jóváírás 28 pont
Ár: 2.790 Ft
DB
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

Extra Safe Ready Made Heli-Chod LeaderAz előre elkészített ólombetétes végszerelék 2 típusú felhasználási módot tesz lehetővé. Az egyik a hagyományos helikopteres végszerelék, amikor a leadcore zsinór körül szabadon tud forogni a gyorskapocsba akasztott előke és a csali, míg a másik módszer a főként iszapos mederfenéken felkínált Chod-Rig. Ilyenkor a szilikon csövecskén alul és felül is megütköztetésre kerül a gyorskapocs 1-1 ütközővel, a szabad forgása azonban megmarad. A szilikon csövecske zsinóron való elhelyezkedését a meghorgászott terület iszapvastagsága határozza meg. Ez a végszerelék verhetetlen Pop Up csalik felkínálásakor. Kétféle színben (sóder és növényzet) valamint 60, vagy 90 centiméteres hosszúságban forgalmazzuk a végszerelék csomagot. (A csomagban a képeken látható horogelőke, horog, ólom nincs benne!)

Termék adatok
Méret : 90 cm
További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: