Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A pontyhorgászatok során főleg extrém időjárási körülmények közepette (pl. viharos szél) nagyon nehéz a pontos etetést tökéletesen végrehajtani. Érvényes ez a behordással vagy esetleg a bedobással történő horgászatokra egyaránt. Pedig egy sikeres horgászatnak a pontos etetés az egyik legfontosabb alapfeltétele. A PVA hálók használatával, az etetéssel kapcsolatos problémáink egy csapásra megszűnnek, rendkívüli mértékben koncentrálhatjuk a horgon vagy a hajszálelőkén felkínált csalink köré az etetést. A PVA (polivinil-alkohol: nedvesség hatására feloldódó anyag) csőháló segítségével rövid idő alatt tetszőleges méretű PVA csomagokat készíthetünk, amivel különböző szemes etetőanyagokat (bojli, pellet, apró magvak) tudunk a csalival együtt bedobva, tehát közvetlenül a horog mellé juttatni.

A PVA háló megtöltése egyszerű, nagyon gyorsan végrehajtható.
1. Vegye ki a légmentesen záró tokból a csőre felhúzott PVA hálót.
2. Töltse bele az etetőanyagot a csőbe, mely így a PVA háló alsó, lezárt, csomóval rögzített részébe fog kerülni.
3. Miután a megfelelő mennyiségű etetőanyagot betöltötte a csőbe (mindig figyelembe kell venni a maximális terhelhetőségét a botnak) egy csomóval rögzíteni kell a PVA háló másik végét.
4. Kössünk egy újabb csomót a PVA hálóra közel az előző csomóhoz, s a két csomó közt vágjuk el a PVA hálót. Így a következő PVA tasak aljának a rögzítését egy csapásra megoldottuk.

PVA háló előnyei:
- rendkívül koncentrált etetést hozhat létre a csali körül
- háló gyorsan megtölthető, pillanatok alatt kész a bevetésre
- szétolvadás után az etetőanyag egy kupacban terül szét a csali körül
- oldódási idő nyáron: 10-20 mp, télen 30 mp
A háló átmérője 35 mm, szemcsemérete 4 mm. Ezt a PVA halót főként a bojlis horgászok használják, hiszen erősebb botra és vastagabb zsinórra van szükség a gondtalan célba juttatáshoz.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.