Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A folyamatos csalifejlesztés a pergető horgászatban is tökéletesen nyomonkövethető. Az eredményes ragadozó hal horgászat manapság már szinte megköveteli azt, hogy egy gumihal anyagában aromázott, ízesített legyen. Plusz a feltűnő színek UV reagens színűek, vagy akár Glow, azaz világító kivitelek legyenek.

A Molix RA Shad 3,8″ Swimbait ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelel. Ha kézbevesszük azonnal tapasztalhatjuk, mennyire puha kivitelű csali az RA Shad. Az RA rövidítés egyébként a Real Action szavakból ered. A csali anyaga extrém módon kikönnyített, és formájának, bordázott testének, lágyságának és vékony faroktövének köszönhetően bármilyen sebességgel vontatjuk is visszafele,  rendkívül természetes úszást generál. Ráadásul ezt a tulajdonságát megőrzi akkor is ha súlyozottan, súlytalanul vagy jig fejen kínáljuk fel a Molix RA Shad-et.

A csali anyagában van ízesítve rák- és hal formulával ezzel is növelve a ragadozóra ható ingerek számát. Víz alatti felvételek igazolták, hogy sokszor követi a plasztik csalit a ragadozó, mert érdekli ugyan, de valami gyanús neki és hosszú tekeréseken keresztül követi azt, amiről a horgász mit sem sejt. Ilyenkor jöhet jól az a plusz inger, az aromacsík amit a csali maga mögött húz.

Az RA Shad 3,8″ egy kicsit vastagabb, mint a kisebb kivitelek, megfelelő választás a nagyobb ragadozók számára, édes- és sósvízben egyaránt. Csuka, süllő és harcsa horgászatára ajánljuk!

Hosszúság: 9,65 cm (3,8 hüvelyk)

Kiszerelés: 6 db/csomag

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.