Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekEz a jigfej sokéves tapasztalatokra építve készült el, minden egyes porcikája a plasztik csalis horgászat eredményességét és hatékonyságát hivatott növelni.
Az alap, a Maruto horog, amely vékony anyagvastagsága ellenére is rendkívül erős, hegye hihetetlenül éles, és mikro szakállal van ellátva, mely éppen akkora, amekkorára szükség van a hal megtartásához.
Az akadás hihetetlenül hatékony, a vékony horogszár és a szakáll nem üt nagy sebet, egyrészt ez miatt nehezebben akad le a fárasztott ragadozó, illetve a halunknak sem okozunk komolyabb sérülést.
A fej formája miatt, a húzósabb vizekben is kiváló lehet, illetve az agresszívebben kapó ragadozók is könnyebben megakaszthatók az áramvonalas formának köszönhetően.
A horogszáron nem található plusz ólom, ami a régi, elavult jig fejeken megszokottnak tűnt. A csali megtartását egy apró kampó szolgálja, amelyre a legvékonyabb csalik is feltűzhetők.
A horgok választékában az apró 6-os mérettől, egészen az 5/0-s, nagyobb ragadozókhoz és csalikhoz való méret is megtalálható. A horoghoz mérten pedig, 1,5 grammtól egészen 44 grammos méretig találunk választékot.
A súly kiválasztásánál az L&K márkánál már megszokott színkód is segítségünkre lesz:
- Fehér: 1,5 - 4 - 5 gramm
- Zöld: 8 - 10 - 12 gramm
- Sárga: 15 - 18 - 22 gramm
- Piros: 30 - 36 -44 gramm

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.