Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A korábbi évekhez hasonlóan, 2023-ban is szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a szettekre, felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Ebben a szettben egy bothoz és orsóhoz, valamint egy zsinórhoz lehet hozzájutni kedvező áron.
A TORNADO Feeder botcsalád a legszélesebb körű felhasználhatóságot és kínálatot biztosítja a By Döme TEAM FEEDER botok között. Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi, elegáns fekete dizájnnal.
A Tornado Feeder 390H az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb méret. Ez a bothossz akkor jöhet számításba, amikor az eredményes horgászat érdekében már növekszik a dobástáv és minimum 70 métert, vagy akár ettől nagyobbat is kell dobni. Dobósúly: 40-120 g.
Tökéletes párosítás hozzá a By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro 6000 orsó. Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi, elegáns fekete dizájnnal. Kiváló választás a mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr és haladó horgászoknak egyaránt! A mindennapok kőkemény harcosa.

Szett tartalma:
- By Döme TEAM FEEDER Tornado Power Carp 390H
- By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro 6000
- Haldorádó Purple Feeder 0,25 mm

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.