Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Carp Expert legújabb Smart szériája bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe. A Smart Dupla Bojlis szett, egy praktikus rodpoddal is kiegészült, ami különféle terepviszonyok között is megfelelő megoldást ad a bevetett botok elhelyezésére.
Ez a szett tartalmaz 2 darab CXP Smart Boilie LC botot, ami a minőségi IM5-ös Carbon keverék anyagnak és a nagyméretű, kopásálló SIC gyűrűknek köszönhetően egy olyan elérhető kategóriájú botot ad a horgászok kezébe, mellyel a kritikus 100 méter körüli távolságok már elérhetőnek tűnnek.
A botokhoz tökéletesen passzol a Carp Expert Smart Runner 6000 orsó, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi. A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít. Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Futása szép, egyenletes, amit 2 db golyóscsapágynak köszönhet.
Az orsókhoz természetesenen 2 x 300 méter CarpExpert UV pontyozó zsinór is tartozék.
A kapások jelzéséért 2 darab Smart Bite Alarm elektromos kapásjelző fog gondoskodni, melyeket kiegészítettünk zsinórfeszítő swingerekkel és természetesen egy Kamasaki bottartó állvány is van a csomagban, mely sokféle partviszonyhoz megoldást nyújt.
A horgászat alapkövetelménye a merítőháló megléte, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó pontyozó merítőháló, mely a pontyok és amurok megfogása során is tökéletes alkalmatosság lesz.
A szett részét képezi egy Rapid előketartó is, amiben alapból 5 darab hajszálelőkével megkötött, horogbefordítóval és gubancgátlóval szerelt előke is található.

A szett teljes tartalma:
- 2 db Carp Expert Smart Boilie LC 3 részes bot 3,9 m hosszban
- 2 db Carp Expert Smart Runner 6000 orsó
- Kamasaki fekete Rodpod
- 2 db Carp Expert Smart Alarm elektromos kapásjelző
- 2 db Ledes swinger
- 2 x 300 m Carp Expert UV zsinór
- Kamasaki Super ALU merítőháló
- Carp Expert Rapid előketartó horgokkal és kiegészítőkkel

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.