PROLOGIC MAX5 Hátizsákos szék

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
25.190 Ft
Eredeti ár : 25190 27990 27.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Svendsen Sport Prologic márkájának és a MAX4-nek sok évnyi eredményes együttműködése után természetes volt számunkra, hogy kövessük ezen koncepció további fejlődését és íme: készen áll egy új ruházati és táskakínálat a vadonatúj MAX5 mintával. Egy kicsivel több zöld árnyalat, részletesebb mintázat és az utolérhetetlen természetszerű megjelenés biztosít arról, hogy az új MAX5 újabb slágere lesz a piacnak. Igazán elégedettek vagyunk ezzel a fejlesztéssel és biztosak vagyunk abban, hogy a vásárlók is értékelni fogják az új verziót!

Ez a praktikus termék nem más, mint egy állítható vállpántos hátizsák, egy összezárható székkel egybeépítve. A „2 in 1" rendszer könnyű, de erős vázú, így egy átlagos testalkatú ember súlyát gond nélkül elbírja, ráadásul egy méretes hátizsák is kapcsolódik hozzá. A cserkelő, keresgélő horgászok kedvence lehet ez a modell, de a táborozó horgászoknak is nagyra fogják értékelni!

Főbb jellemzői:
- Kialakítása: ülőfelülete 33x24 cm, ülőmagasság: 50 cm
- Anyaga: Bevonatos poliészter + 22 mm átmérőjű porral bevont acél cső váz
- Tömege: 1930 gramm
- Terhelhetőség: közepes (kb. 75-85 kg)
- Fluoreszkáló narancsszínű jel, vadászaton való használathoz
- Táska mérete: 46x34x30 cm

Termék adatok
Fakkok száma : 1+3
Méret : 46x34x30 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: