GURU EVA Fusion Base Carryall

Bónuszpont jóváírás 420 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 41.990 Ft
DB
RészletekA finom, pontyos feederhorgászat, illetve az ehhez kiváló termékeket gyártó Guru iránt évek óta töretlen az érdeklődés a magyar horgászpiacon, sőt azt tapasztaljuk, hogy a horgászok egyre nyitottabbak a minőségi újdonságaik irányába! Éppen ezért mi is folyamatos figyelemmel kísérjük a termékpaletta fejlődését, s örömmel vesszük fel kínálatunkba a különféle érdekességeket! Ezek között mutatjuk most be a Guru EVA Fusion Bait Pro táskát!

Ez egy két különálló, de összecsatolható elemből álló, extra erős, mégis pille könnyű, cipzárral rendelkező táska, mely 100%-osan vízálló EVA anyagból készült.

Ha kedveled a stílusos, jó minőségű, praktikus tároló kiegészítőket, akkor ez a típus biztosan elnyeri a tetszésedet! Remek megoldást kínál csalik, etetőanyagok, szerelékes dobozkák, lapos box-ok, valamint kisebb EVA rendszerező táskák biztonságos tárolásához, szállításához. Ez a megnövelt méretű típus már kiválóan alkalmas versenyláda kiegészítők, ill. nagyméretű eszközök szállítására is. Segítségével helytakarékosabbá és könnyebbé válik az eszközök vízpartra juttatása! Az alsó, vékony táskába akár a Guru XL Rig Case is elfér.

Főbb jellemzők:
- Vállpánt
- Merev, kemény aljzat
- Erős, strapabíró cipzár
- Kétrészes kialakítás, erős műanyag csatokkal

Méret:
- Szélesség: 58 cm
- Mélység 27 cm
- Magasság 42 cm (az alsó, lecsatolható elem 12 cm, a nagy táska esetében 30 cm)

Ajánljuk hozzá a kínálatunkban megtalálható egyéb Guru Fusion EVA Box-okat! (nem része a táskának)

Termék adatok
Fakkok száma : 2
Méret : 58x27x42 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: