PB PRODUCTS Mussel 2 Tone - 35 Lbs

Bónuszpont jóváírás 50 pont
Ár: 4.990 Ft
Egységár : (250 Ft / 1 m )
DB
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Mussel 2 Tone magas kopásállóságú, különlegesen lágy kevlárral kombinált előkezsinór. A rendkívüli terhelhetősége miatt használhatjuk akár előtétzsinórnak (snag leader) is. Extrém nehéz, kagylós terepre ajánljuk. Az előtétzsinór lágyságának köszönhetően biztosan nem fog leperegni az orsó dobjáról amint felnyitjuk a felkapókart. A halak épségének érdekében a Mussel 2-tone, mint minden más magas kopásállóságú leader zsinór használata ólomelhagyós rendszerrel ajánlott. A zsinór 20 méteres kiszerelésben, 35 lb (15,88 kg) és 45 lb (20,41 kg) szakítószilárdságú változatban kapható.

Termék adatok
Hossz (m) : 20
Átmérő (mm) : 0.35
Szakítószilárdság (kg) : 35 Lbs = 15,88 kg
Kiszerelés : 1db/csomag
További választék
( 4.990 Ft )
(20 0.45 45 Lbs = 20,41 kg)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: