Megjelent a Magyar Horgász 2023. márciusi száma

Megjelent a Magyar Horgász 2023. márciusi száma

Örömmel adunk hírt a HALDORÁDÓ horgászportál látogatóinak a Magyar Horgász legújabb számáról. Már az újságárusoknál a Magyar Horgász máeciusi száma!

Ízelítő a tartalomból:

Lábas Norbert – Fővárosi márnák 8. oldal
Ha folyóvízi feederezéshez van kedvem, szinte mindig Budapestre esik a választásom. Nemcsak azért, mert autóval 15 perc alatt kiérek kedvenc helyemre, de azért is, mert annyi hal van a fővárosi szakaszon, amennyit el sem tudunk képzelni. Ezért a pompás halállományért meg kell szokni a városi közeget.

Energo Team – Téli pergetett domolykók – 12. oldal
A hideg, téli hónapokban legszívesebben ultralight pergető pálcámmal a kezemben portyázom a csatornák és a patakok partján. Célhalaim a sügérek és a domolykók, közülük a lehűlt vízben szép példányokat foghatok még akkor is, ha a hőmérő higanyszála jócskán a mínusz tartományba süllyed.

Szarvas Zoltán – A leánykoncérról – 26. oldal
A leánykoncér (Rutilus virgo) helyzete Magyarországon egyre nagyobb figyelmet kap, és egyre többen fogalmazzák meg a véleményüket ezzel kapcsolatban. Mint köztudott, a hal teljes védelmet élvez a hazai vizeken, az esetlegesen horogra kerülő példányokat tilos elvinni. Vannak, akik szerint ezen változtatni kellene. Én nem tartozom közéjük.

Timár Mix – Extrém lehetőségek, extra élmények 30. oldal
Mivel hazánkban a feederes horgászat népszerűsége szinte felülmúlhatatlan, a kifejezetten e technikához kifejlesztett EXTREME keverékek és csalik bemutatásával szeretnénk segíteni a horgászokat abban, hogy a tavaszi vízparton töltött napok sikeresek legyenek.

Dovit Team – Hideg vízi feederezés a Dunán 46. oldal
A vízhőmérséklet csökkenésével együtt változnak a halak táplálkozási szokásai is. Van, amikor ez kedvezően hat az étvágyukra, máskor viszont jócskán megnehezíti a horgász dolgát. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, folyamatosan alkalmazkodnunk kell a körülményekhez, függetlenül attól, hogy folyón, tavon vagy csatornán próbálunk szerencsét.

Kovács Márk – Aranypikkelyek 52. oldal
Gyönyörű, kora tavaszi időben érkeztünk az Ipolyra. Eddig csak néhány alkalommal volt szerencsém ott horgászni, de közel-távol ez az egyik legvadabb, legszebb természetes víz a nagy folyó mellett.

Varga Vilmos – Tengeri pergetőhorgászat 56. oldal
Ha valaki Magyarországra születik, akkor kevés esélye van arra, hogy tengeri horgásszá váljon. Számomra is sok év telt el, mire belekóstoltam és teljesen a rabjává váltam.

Már az újságárusoknál a Magyar Horgász márciusi száma!

Magyar Horgász

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.