Megjelent a Magyar Horgász 2023. novemberi száma

Megjelent a Magyar Horgász 2023. novemberi száma

Örömmel adunk hírt a HALDORÁDÓ horgászportál látogatóinak a Magyar Horgász legújabb számáról. Már az újságárusoknál a Magyar Horgász novemberi száma!

Ízelítő a tartalomból:

Szövetségi hírek – Rajzpályázat nyertesei 8. oldal
A MOHOSZ Elnöksége, valamint Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központja, továbbá a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága által a Magyar Horgász Magazin 2023. áprilisi számában és a nyito.mohosz.hu honlapon meghirdetett HUNOP-VII/4/2023 számú, „Együtt horgászunk" jeligéjű rajzpályázatra szeptember 18-ig összesen 162 pályázat (107 darab 1–4. osztályos és 55 darab 5–8. osztályos) érkezett. A festett, rajzolt és egyéb technikákkal készült pályaművekből a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága és a MOHOSZ OHSZK választotta ki a nyerteseket.

Szarvas Zoltán – Meghűlt sárkányok 12. oldal
A november a nagy süllők hava lehet a Dunán, ha a körülmények szerencsésen alakulnak. Kell hozzá a jó vízállás, hogy ne essen a nyakunkba az eső, és az sem árt, ha nem fagynak be a gyűrűk az éjszakában.

Energo Team – Horgásszon éjszaka is! 16. oldal
Számomra az éjszakai horgászatoknak mindig megvolt a különlegessége, ilyenkor sokkal nagyobb kihívást látok a halak megfogásában, mint nappal.

Bokor Károly – A hanga hazájában 26. oldal
Skócia, a Hebridák, a hangás dombok, a szirtekre csapkodó óceán, a halak, ez mind maga a gyönyörűség – mondta harminc évvel ezelőtt az egyik legnagyobb horgásznovellistánk, a néhai Szász Imre.

Timár Mix – Öt tip, öt termék a télre 30. oldal
A tél különleges és egyben kihívást jelentő időszak a szenvedélyes horgászok számára. Az alacsony vízhőmérséklet és a változékony időjárás cseppet sem ideális a halfogás szempontjából, de megfelelő felkészültséggel és stratégiával ilyenkor is szép fogásokat érhetünk el. Ismerjük meg a téli horgászat rejtelmeit és azokat a fontos tényezőket, amelyekre figyelni kell a siker érdekében!

Sztahovits Péter – Helyben vagyunk? 36. oldal
Szent meggyőződésem, hogy a süllőhorgászat eredményessége nagyjából 80%-ban a hal sikeres megtalálásától függ. Úgy is mondhatnám, van, ami fejben dől el, de a fogaspeca helyben.

Lábas Norbert – Külvárosi márnák 40. oldal
Budapest belvárosa az ország egyik, ha nem a legjobb márnás Duna-szakasza. Ennek ellenére előfordul, hogy mégsem ott horgászom, mert sokkal inkább a csendre, a természet közelségére és a legkevésbé urbánus környezetre vágyom.

Kovács Márk – Köves esetek 46. oldal
Célzottan elég ritkán horgászom kősüllőre, inkább süllőzés közben örvendeztetnek meg váratlan vendégként. Ebből kifolyólag, ha olyan helyre tévedek, ahol korábban már találkoztam velük, és az átlagos gumikra nincs érdeklődés, előfordul, hogy kisebb plasztikot is felfűzök a horogra.

Dovit Team – Vadregényes csatornákon 52. oldal
Amikor csatornán horgászom, kifejezetten azokat a keveset látogatott szakaszokat keresem, amelyek partján a növényzet elburjánzott, ezért nehezen lehet megközelíteni. Ezeken a vadregényes helyeken az átlagosnál is több kihívással kell számolnia a horgásznak, de egy-egy szép hal hamar feledteti a nehézségeket.

Már az újságárusoknál a Magyar Horgász novemberi száma!

Magyar Horgász

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.