Megjelent a Magyar Horgász 2024. júliusi száma

Megjelent a Magyar Horgász 2024. júliusi száma

Örömmel adunk hírt a HALDORÁDÓ horgászportál látogatóinak a Magyar Horgász legújabb számáról. Már az újságárusoknál a Magyar Horgász júliusi száma!

Ízelítő a tartalomból:

Szövetségi hírek – Maconkai randevú 6. oldal
Évente sorra kerülő jeles alkalom ez, amikor a horgásznagykövetek, az élsportolók, a horgászszervezetek vezetői és a sportág támogatói találkoznak. Amolyan baráti összejövetel, jó beszélgetésekkel és persze „vérre" menő halfogó versennyel, zrikákkal, ugratásokkal, hasznos és haszontalan verseny közbeni tanácsokkal. Történésekkel, amikre lehet és jó visszaemlékezni.

Bokor Károly – Előfizetői akciónk nyertese a Balatonon 14. oldal
Szerkesztőségünk minden évben izgalommal várja, hogy a már hagyományos előfizetői nyereményakciónk sorsolása után megtudjuk, kinek kedvezett a szerencse, ki nyerte a fődíjat.

Szarvas Zoltán – Júliusi jigelés: szabadul a kősüllő 16. oldal
A kősüllő, a hazai sügérfélék családjának leghosszabb tilalmi idővel rendelkező tagja is foghatóvá válik júliusban, így egy újabb halfajjal bővül a pergetők repertoárja. A legtöbb vizünkben a kősüllőből egyértelműen több van, és nappal sokkal jobban eszik, mint az ebfogú nagytestvére, így fontos halává vált a plasztikcsalival horgászóknak.

Energo Team – Régi kedvencek új köntösben 20. oldal
A horgászat fejlődése során is vannak olyan dolgok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ha egyszerűen jó valami, akkor ahhoz nem kell nagyon hozzányúlni. Így történt ez az L&K botokkal is, amelyek minimális ráncfelvarrás után Wizard ruhába öltöztek.

Szabó Bence –Mi kerüljön a methodkosárba 34. oldal
Szerintem azért annyira népszerű a methodfeederezés, mert talán ez a legegyszerűbb a békés halas fenekező technikák közül. Nem kell hozzá sok minden, a végszerelék elkészítése rendkívül egyszerű, illetve különböző típusú vizeken is jól működik ez a módszer. Manapság talán az adja a methodozás legfőbb nehézségét, hogy kiválasszuk, milyen csalogatóanyagokkal álljunk neki a horgászatnak.

Bokor Károly – Rendhagyó seregszemle 38. oldal
Máris eltelt fél év, és ezt nem csak a naptár mutatja. Jó néhány halfajunkra horgászhattam már ebben az esztendőben. Kalandok rendeződtek mögöttem az emlékek polcára, és nem csak ragadozóhalas történetek.

Végh Tamás – Újabb magyar sikerek Plovdivban 56. oldal
A 2023-ban elért történelmi sikert követően hazánk veterán, masters és mozgáskorlátozott válogatottjai az idei évben is éremesővel örvendeztettek meg minket, hiszen a bulgáriai Plovdivban rendezett világbajnokságokról csapataink egy arany-, három ezüst- és két bronzéremmel tértek haza.

Lovas Ferenc – Compók a szákban 74. oldal
Hosszasan sorakoztak már mögöttem a hideg hónapok, és bár szép számmal fogtam a folyók falánk csukáiból, fürge pisztrángjaiból, péreiből és a ravasz sügérekből, vágytam már egy kis békés, tóparti üldögélésre a meleg napsütésben. Azaz csak vágytam volna, hiszen idén akárhányszor is futott neki a tavasz, annyiszor űzte világgá a viharos szél a jó időt és vele együtt néha a reményt is, hogy még valaha meleg lesz.

Már az újságárusoknál a Magyar Horgász júliusi száma!

Magyar Horgász

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.