Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 1. rész – Bakancs vagy csizma?

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 1. rész – Bakancs vagy csizma?

Az őszi, téli horgászatok alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli mellett dönt a horgász. Egy rosszul megválasztott csizma vagy bakancs bizony igencsak el tudja venni a kedvét az embernek attól, hogy kedvenc hobbijának hódoljon a téli hónapokban. Mi most – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtöttük egy írásba azokat a csizmákat és bakancsokat, melyeket mi is bátran merünk ajánlani a horgászok részére.

IMAX Sea Bakancs
Jelenlegi kínálatunk egyik legjobb ár/érték arányú horgász bakancs típusa! Kifejezetten ajánlott a zord, hideg őszi-téli napokra, amikor a vízparton csak egy megfelelő hőtartóképességű, minőségi lábbelivel biztosítható a jó közérzet. 

Tulajdonságok:
- Könnyű, mindenes bakancs multi-grip talppal
- 100% erős, sártaszító Oxford Nylon anyag
- Könnyű, 100% vízálló TRP talp
- Meleg filc bélés, 200 g Thinsulate szigeteléssel
- Könnyen fűzhető rendszer strapabíró fűzőkkel és sósvízálló fémrészekkel
- Párnázott szegély a bokánál a maximális kényelemért
- Kivehető talpbetét

Az IMAX Sea bakancs egy nagyon jó minőségű, kényelmes horgászlábbeli

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Snow Bakancs
A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt. A Norfin jelmondata az „ULTIMATE PROTECTION”, mely annyit tesz, hogy a Norfin termékek használói a lehető legnagyobb biztonságban vannak esőben, szélben, hóban, és hőségben is egyaránt.

Könnyű és kényelmes téli csizma, amely ideális a hideg, téli sétákhoz, akár hóban is.
A lábbeli felső része tartós 900D OXFORD nylonból készült. - 20 Celsius fokig garantáltan melegen tartja a lábat.

Tulajdonságok:
- A szintetikus belső réteg biztosítja a kényelmet minden körülmények között
- A felső tartós 900D OXFORD nylonból készül
- A talp kiváló minőségű, csúszásmentes EVA anyagból készült
- A különleges anyagokból készült bakancs hidegben is megőrzi rugalmasságát

Könnyű és kényelmes őszi/téli bakancs, amely ideális a hideg időben való horgászathoz, sétákhoz, akár hóban is! - 20 Celsius-fokig garantáltan melegen tartja a lábat

Bővebb információ: ugrás az áruházba

KINETIC Tusvik bakancs
Áruházunk egyik legújabb kollekciója a Kinetic Tusvik bakancs sorozat. Ez a típus egy közepes szárhosszúságú, klasszikus megjelenésű „outdoor" vagyis túrázó bakancs. Ennél fogva ezt a lábbelit úgy tervezték és alakították ki, hogy hosszú távon, a legnehezebb terepen használva is maximális tartást, illetve kényelmet nyújtson. Külső talpmintázata kifejezetten durva, rücskös, ezért nagyon jó tapadást biztosít a különféle felületeken, viszont az a speciális tömör gumi, amiből ez készült, kellemesen rugalmas, ezzel is fokozva a komfortérzetet a lépések során. Érdemes megemlíteni, hogy ez a talprész egészen a bakancs orráig feljön, ezáltal sokkal tartósabbá válik, garantáltan nem kell attól tartanunk, hogy a bakancs talpa leválik, sok-sok éven keresztül kiszolgál majd minket! A kiemelkedő minőséget szintén jól példázza, hogy a bakancson vízálló PROxTEX membrán réteg található. A kivehető talpbetét lehetővé teszi a bakancs könnyebb tisztítását, valamint szellőzését.

A Kinetic Tusvik bakancs főbb tulajdonságai:

  • PROxTEX membrán
  • 100% vízállóság
  • Extra lábujjerősítés
  • Durva külső talp minta, jó tapadás
Tipp: A hosszú élettartam és a minőség megőrzése érdekében, használat után érdemes letörölni, vagy mosni róla a szennyeződéseket, majd, amikor a bakancs megszáradt, lekezelni szintetikus anyagokhoz készült cipőápoló szerrel!

Ezt a lábbelit úgy tervezték és alakították ki, hogy hosszú távon, a legnehezebb terepen használva is maximális tartást, illetve kényelmet nyújtson

Bővebb információ: ugrás az áruházba

DEMAR Hunter Pro csizma
Fejlesztéseknek köszönhetően az angol TOTAL FISHING GEAR cég piacra dobta legújabb bakancsát! A zöld, a fekete és narancssárga szín-összeállításnak köszönhetően nem csak a horgász illetve vadász túráink megfelelő lábbelije lehet, hanem a hétköznapokban, utcai viseletként is hordhatjuk.

A TF Gear Hydro Tec Boot vízálló bakancs jellemzői:

  • - 100% vízálló
  • - lélegző
  • - extra meleg bélés
  • - csúszásgátló talp
 

 

Íme, a TF Gear Hydro Tec bakancs
Kemény terephez tervezett, csúszásgátló talp

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor EVA Polar csizma
Egy kényelmes, meleg horgászcsizma nélkülözhetetlen a horgászok öltözőszekrényéből. Az Energoteam horgászcsizmája tulajdonságaiban, funkciójában a kényelem, komfort játszik jelentős szerepet, mivel a jó stabilitást, a tartást egy rendkívül meleg hatás ötvözi. Puha, ugyanakkor formaváltozásra képtelen bélésanyaga gondoskodik a lábak melegen tartásáról. Ez kivehető, így tökéletesen szellőztethető, könnyen tisztán tartható a bélésanyag és a csizma belseje is. Csizmánknak a különösen hideg idő mellett az sem jelent akadályt, ha a vízben állva kell tartósan horgászni, vagy sekély, pl. csizmaszárig érő vízfolyáson kell áthaladnunk. A talp rugalmassága könnyen veszi fel a talaj egyenetlenségét, így mindenkor stabil helyzetben érezhetjük magunkat. A csizmát akár -40 Celsius fokos hidegben is használhatjuk.

Pille könnyű, strapabíró és kellemes, meleg! Ezt a csizmát akár -40 Celsius fokos hidegben is használhatjuk!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.