Alias : kondratbali
Név : Kondrát Balázs
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1988-10-06
Lakhely : Szegilong
Kedvenc horgászmódszerei : rakós, match, feeder
Kedvenc vízterületei : állóvizek és folyóvizek egyaránt
Legnagyobb halai : ponty 12,8 kg, dévérkeszeg 2,96 kg
Mióta horgászik : 2000 óta

Szerző írásai

III. TIMÁR MIX KUPAKétfordulós egyéni horgászverseny - versenykiírás

Kondrát Balázs 2009-07-23 07:00:00
A folyóvízi versenyeknek megvan az a varázsa a tavi horgászatokkal ellentétben, hogy a megrendezésük időpontját a természet is igencsak befolyásolja. Előreláthatólag most nem kell majd időpontot változtatni, nem úgy, mint a tavalyi évben. Remélhetőleg idén az időjárás is kegyeibe fogadja majd a versenyzőket.

FOX rakós bot teszt 4. rész - Kondrát Balázs beszámolója

Kondrát Balázs 2008-09-01 06:45:00
Még nem tudtam, hogy én vagyok az egyik szerencsés, aki tesztelheti a Fox Carp Ambush felsőkategóriás rakós botot, de már ismerőseim hívtak, hogy milyen mázlista vagyok. Először nem akartam elhinni, ezért magam jártam utána, azt hittem, csak „kész átverés” az egész, de mégsem - valóban én lehetek az egyik teszthorgász! Sajnos nem sok időm volt arra, hogy a botot teszteljem, mindössze egy napot tudtam vele horgászni. De remélem, azért arra elég volt, hogy bemutathassam az én szemszögemből. Nem is szaporítom tovább a szót, lássuk a tesztet!

II. Timár Mix Kupa, Bodrog

Kondrát Balázs 2008-07-08 07:00:00
2008. július 26-án, immáron második alkalommal kerül megrendezésre a TIMÁR MIX KUPA! Kétfordulós egyéni horgászverseny és vándorkupa, a Bodrog folyó szegilongi szakaszán (16 fkm). A versenyen kizárólag úszós készséggel lehet horgászni. A szeszélyes pálya és az egész napot átfogó verseny komoly erőpróba még a gyakorlott horgászoknak is. Tedd próbára magad Te is! Nevezz, és küzdj a fődíjért!

I. Zemplén Feeder KupaFeederbotos egyéni horgászverseny

Kondrát Balázs 2005-08-15 08:00:00
A Maconkán megrendezet nagyszabású feederbotos horgászverseny izgalmai alig múltak el, íme itt a következő megmérettetés - ezúttal folyóvízi körülmények között! Az I. Zemplén Feeder Kupa a Bodrog szegilongi szakaszán kerül megrendezésre, ahol az áramló vizek feederes specialistái jutnak bizonyítási lehetőséghez.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.