Alias : kecsa74
Név : Keller Csaba József
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1974-07-13
Lakhely : Esztergom
Kedvenc horgászmódszerei : feeder, fenekező, rablóhalas fenekezés, úszó
Kedvenc vízterületei : Oroszlányi-hőerőmű tava (bokodi-tó)nyergesújfalúi (Viscosa) tavak, Balaton, Duna
Legnagyobb halai : ponty 10,19 kg, amur 4 kg, süllő 3,2 kg, harcsa 5,8 kg
Mióta horgászik : 2006

Szerző írásai

Basaharc - a hely, ahonnan nincs menekvés

Keller Csaba 2016-10-28 06:00:00
Az emberek bejárják a világot százezrekért vagy kacsalábon forgó nyaralókra költenek milliókat. Persze mi is így tennénk, ha lehetne, de nem nyertünk a lottón, nincs gazdag nagybácsi és még sorolhatnám, miért nem tesszük. De nem is kell, mert a csoda ott van a lábuk előtt, csak körül kell nézni. Bizonyára mindenki mellett van még egy fel nem fedezett paradicsom, ám kell, hogy más nyissa fel a szemünket.

Az etető, a ponty, a harcos meg a csónak

Keller Csaba 2016-09-18 06:00:00
Szó szerinti fordításban ennyit jelent a Spro legújabb Döme Gábor nevével fémjelzett Feeder Carp Fighter Boat botja - 2015 februárjában a FeHoVa-n jártunk kicsiny családommal. Bár a cél a nézelődés, kikapcsolódás, szórakozás, információ-gyűjtés volt, nekem nem titkolt vágyam volt egy bot beszerzése is, amit ha már a kezeim közé kaparintottam, ki is próbáltam - erről szól ez a kis élménybeszámoló, amit megosztok Veletek.

Tesztelésre nyert orsó, nem egy falra hányt borsó!

Keller Csaba 2015-10-06 06:00:00
Idén az esélytelenek nyugalmával indultam a Nevis pályázatán. Bár tény, magamhoz képest sok időt és energiát fordítottam az írásra, nem éreztem olyan ütősnek, hogy topon lehessen a cikk, engedve feleségem biztatásának beadtam, és láss csodát, jutalmazták erőfeszítéseimet! Egy Nevis Ryos Match 3500-as orsóval gazdagodtam, remélem végleg, de legalábbis egy-két teszt erejéig biztosan.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.