Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Dynamite Baits ízfokozói, aromái méltán váltottak ki elismerést a horgászok körében. Az elsősorban a ponty horgászatához segítséget nyújtó cég termékei közül most egy olyan aroma családot mutatunk be, amelyet számos neves angol mesterhorgászt segítettek sikerhez. Ez a folyadék azonos aromával készül, mint a Dynamite Baits cég Peppered Squid nevezetű bojlija, mely hallisztekből és az egyik legvonzóbb Squid aromából készül bors hozzáadásával. Ez a keverék nagyon hatékony és gyorsan működésbe lép meleg vízben. A tintahal és a fűszerek tökéletes kombináció az elővigyázatos ponty horgászatához. Egész évben eredményes, de a meleg hónapokban a legszuperebb. A legújabb Dynamite Baits Borsos Tintahal aroma 2024-ben kerül forgalomba.

Praktikus felhasználási javaslatok:

1. Az etetésre, csalizásra szánt szemes, darabos etető (bojli, pellettek, chunks-ok, búza, kukorica, tigrismogyoró, csicseriborsó stb.) ízesítésére, ízfokozására. Ebben az esetben csupán annyi a teendőnk, hogy a csalizásra, etetésre szánt mennyiséget egyszerűen beáztatjuk a kiválasztott aromában. Mivel igen erős aromakoncentrációról beszélünk, az ízek/illatok teljes egészében átitatják az aromával kezelt szemeket, amelyek sokáig megőrzik ezeket.
2. Az etetőanyag, por állagú pelletek aromásítására. A kellő mennyiségű vízben feloldott aromával egy alap etetőanyagból is pillanatok alatt fogós keveréket készíthetünk. Rendkívül átható, intenzív illata teljes egészében átjárja az etetőanyagot, nem csupán felületesen illatosítja meg azt.
3. A horogra fűzött csali bedobás előtti aromásítására. Mivel az aromák igen sűrűk, alkalmasak a horogra szánt csali bedobás előtti aromázására, dipelésére. A vízben sűrűsége miatt nem oldódik fel azonnal, így a horog közvetlen közelében egy vonzó illatfelhőt alkotva segíti a halakat a horog megtalálásában. Hogy mi kerüljön a horogra? Az aroma sűrűsége folytán egyaránt képes illatba burkolni a bojlit, kukoricát, csontkukacot, kenyérgyurmát, pelletet. Csak a fantáziánkon múlik, mit teszünk a horogra, a Dynamite Baits Attract-ok segítenek kihozni csalinkból a maximumot.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.