Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Ha a felesek még nem hozták meg a kívánt hangulatot, kapd elő az egyik legjobb ivós játékot, amivel garantáltan kellemesen bódult állapotba kerülhet a társaság! Készen állsz arra, hogy a csónak kapitányaként bevezesd a többieket a kalandokkal teli alkoholtenger hullámai közé?

A Fogd ki a felest társas az egyszerű játékszabályok ellenére is rengeteg szórakozást tartogat a csapat számára. Bár a használatához némi angol nyelvtudás szükséges, az idő múlásával és az alkoholszint emelkedésével az új feladatok kitalálása is könnyebben megy. Neked nincs más dolgod, mint beterelni a haverokat a csónakba és elindulni velük a mámoros szigetek irányába. Útitársként kaptok még pár feles poharat és egy olyan pecabotot, amivel még a legügyetlenebb horgászok is gyorsan kapásra lelhetnek.

Az alkohol tengerből kifogható 24 halacskán azok az instrukciók olvashatók, hogy éppen ki iszik a csapatból (vagy éppen ki nem). Ha kapitányként ügyesen dolgoztál, a társas végén senki sem marad szárazon. A Fogd ki a felest játék ajándékként sem utolsó, lepd meg vele az összes barátodat, kiváltképpen azokat, akik a pecázás mestereinek tartják magukat!

A csomag tartalma:
- 1 db mágneses végű pecabot
- 1 db hajó "tálca"
- 6 db feles pohár
- 24 db halacska

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.