Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!

A kesztyű és a sapka vásárlásánál sokan nemcsak a funkcionalitást, hanem a divatosságot is figyelembe veszik, hogy e ruhadarabok ne csak horgászat alkalmával, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tegyenek. Ennek megfelelően kínálatunkban bárki megtalálhatja a neki tetsző kiegészítőt.

KINETIC Neoprene kesztyű Black

Fekete színű, neoprén anyagú félujjas kesztyű a Kinetic-től. A téli horgászatok során is melegen tartja a kezet, miközben az ujjak szabadon vannak, így bármilyen precíziós munka elvégezhető, a csalizástól a horogkötésen át, a szerelésig. A tenyér rész gumibevonatot kapott, így stabilan lehet vele mindent megfogni még akkor is, ha esetleg nedves.
A maximális stabilitás érdekében tépőzár segítségével lehet az alkarhoz rögzíteni.

Fekete színű, neoprén anyagú félujjas kesztyű a Kinetic-től

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Control Neoprén kesztyű

Kiváló minőségű neoprénből készült, téli kesztyű, mely hideg időjárásra lett optimalizálva. A kesztyű a legnagyobb hidegben is biztonságot és kellemes meleget biztosít a kezének. Tépőzáras, textil rögzítőkkel stabilan fixálható a csuklón.
Anyaga: 100% neoprén

Kiváló minőségű neoprénből készült, téli kesztyű, mely hideg időjárásra lett optimalizálva

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Magnet kesztyű
A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt. A Norfin jelmondata az „ULTIMATE PROTECTION”, mely annyit tesz, hogy a Norfin termékek használói a lehető legnagyobb biztonságban vannak esőben, szélben, hóban, és hőségben is egyaránt.

Az Magnet egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy mágnessel rögzíthető, felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

Egy kiváló minőségű, szélálló, kellemesen meleg, poliészter anyagból készült kesztyű, őszi/téli horgászatokhoz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Aurora kesztyű
Az Aurora egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

Az Aurora egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz
Komplett ujjrésze fel- és lehajtható, ami lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek az ujjaink

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Target Heavy T1P zokni

A T1P zokni elasztikus kivitelezése miatt tökéletesen illeszkedik a lábra. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését. Csúcstechnológiával készült, akril- és poliészter szálak szövéséből. Remekül tartja a láb melegét, de jól elvezeti az izzadságot.
Anyaga: 70% akril, 20% poliészter, 5% gyapjú, 5% elasztán.

A T1P zokni elasztikus kivitelezése miatt tökéletesen illeszkedik a lábra

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Arctic Merino Heavy T4M zokni

A T4M Merino Heavy zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is. A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele a láb. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését.
Anyaga: 70% merinó gyapjú, 25% nylon, 5% elasztán.

A T4M Merino Heavy zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Nordic Merino Heavy T3P zokni
A Nordic Merino Heavy T3P zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is. A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele a láb. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését.
Anyaga: 40% merinó gyapjú, 40% akril, 17% nylon, 3% elasztán.

A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele az ember lába, ráadásul még csúszásmentes talpbevonatot is kapott!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

EIGER Vastag magasszárú zokni

Ez a zokni nagyon jól tartja a test melegét és megvédi használóját a kihűléstől. A kötött anyag egy vékonyabb csizma használata mellett is megvédi lábát a zord hidegben. A hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja.

Ez a zokni nagyon jól tartja a test melegét és megvédi használóját a kihűléstől

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Norway Man sapka

A Norway Man egy nagyon meleg, gyapjú szigeteléssel ellátott sapka. 100% Acryl anyagból készült poliészter szigeteléssel. A sapka egyébként nagyon divatos viselet, amelynek a tetején egy bojt is van. Szabásának és gondos varrásának köszönhetően rendkívül kényelmes akár egész nap.

A Norway Man egy nagyon meleg, gyapjú szigeteléssel ellátott sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Zero Ushanka

A Zero Ushanka egy hagyományos téli viselet, amely a legnagyobb zimankóban sem hagy cserben. Kiemelkedően puha anyagból készült fejfedő, mely különleges Norfin Silent alapanyagának köszönhetően a hangokat is jól szigeteli. A műszőrmével bélelt fülvédő az áll alatt összekapcsolható, így a fej nagy részét képes befedni, és melegen tartani. Amennyiben nincs erre szükség, a fülvédő a fej tetején is összekapcsolható, így nem lesz útban viselőjének.

A Zero Ushanka egy hagyományos téli viselet, amely a legnagyobb zimankóban sem hagy cserben

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PRESTON Bojtos sapka vízálló

Vízálló Bubble sapka meleg és kényelmes viseletet biztosít a téli időszakban. A külső és belső réteg között vízálló membrán található, így a legszélsőségesebb téli időjárásban is megfelelő.
Külső anyag: 100% Akrylic, belső anyag 100% polyester.

Vízálló Bubble sapka meleg és kényelmes viseletet biztosít a téli időszakban

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Trakker Kötött sapka bordó

A Trakker Products őszi/téli újdonsága ez a sapka, amely a korábban már jól ismert és rendkívül népszerű téli sapka megújult változata. Hagyományos stílusú, de még is rendkívül szembeötlő megjelenésű és kissé merész, feltűnő színvilágával híven tükrözi a mai kor divatos formabontó világát.
A kényelmes viseletű, maximális hő érzetet biztosító fejfedőt egy szuper meleg szőrmebéléssel látták el.
Az ízléses egyediségét tovább emeli, a bal oldali részén elhelyezett ízléses és igényes, világosbarna bőr Trakker embléma. 100% Acrylic, puha, kötött anyagból készült. Nem csak horgászathoz, hanem a hétköznapok során, utcai viseltre is tökéletesen használható. A minden fejmérethez ideális téli sapka a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

Trakker Products őszi/téli újdonsága ez a sapka, amely a korábban már jól ismert és rendkívül népszerű téli sapka megújult változata

Bővebb információ: ugrás az áruházba

SAVAGE GEAR Beanie sapka szürke
A Savage Gear Beanie sapka egy kötött, napellenzővel kombinált, vagány fejfedő, mely kellemes meleget biztosít a hűvös napokra, s egyben divatos megjelenést is, ezért utcai, hétköznapi viseletként is nyugodt szívvel ajánljuk! Puha, kétrétegű, 100% akril anyagát egy extra meleg belső réteggel kombinálták, így akkor sem fog benne megfázni a fejünk, ha egész nap a szabadban tartózkodunk, miközben a halakat keressük! Simlédere védelmet nyújt a napsütés, eső és szél ellen is.

A pergető horgászok legújabb kedvence a Savage Gear Beanie sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

AVID CARP Bobble Sapka

Az Avid Carp Bobble Hat egy nagyszerű, divatos, bojtos sapka, amely ideális viselet horgászathoz és a mindennapokban egyaránt. Puha polár bélése van, így nem csak melegen tartja a fejet, de viselete komfortérzetet is nyújt.

Az Avid Carp Bobble Hat egy nagyszerű, divatos, bojtos sapka, amely ideális viselet horgászathoz és a mindennapokban egyaránt

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Polár nyaksál

Ötletes és nagyon hasznos holmi. Ha folyamatos mozgásban vagyunk, a nyakra tekerhető sál elcsúszhat a nyakról és elveszíti a funkcióját. Így a nyak szabadon marad és megfázik. Ezzel a nyakmelegítőjével ez nem fordulhat elő! Anyaga 100% poliészter. Horgászoknak, vadászoknak és túrázóknak egyaránt ajánljuk. Kerülete: 52 cm, magassága: 27 cm. Felső részén egy gumiszorító kapott helyet, mellyel a nyakunk méretéhez igazítjatuk a sálat, miközben még nem szorít, mégis a lehető legjobban véd.

Igazán kényelmes polár nyaksál

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Kötött téli sapka ÚJ
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Kötött Téli sapka ÚJ praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet. 100% Polyacrylból készült. A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben kerül forgalomba. Klasszikus utcai viselet, de vízparton is megállja a helyét.

Ebben a Haldorádó Kötött téli sapkákban garantáltan nem fázik az ember feje!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Téli sapka simlis fekete és zöld
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Téli sapka praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ez a speciális 100% Polyacryl borításnak, illetve 100% acril bélésnek köszönhető. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem és nem fog fázni benne a feje senkinek! A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben, valamint kettő színben kerül forgalomba. Az egyik a fekete, a másik pedig  a pontyhorgászok által legjobban kedvelt olívzöld szín. Egyszerű, ám elegáns kialakítás jellemzi, illetve ezen a modellen helyet kapott egy divatos, vagány simléder is, ami hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi.

Vagány és nagyon kellemes, meleg viselet, melynek anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem!
Kapható zöld színű változatban is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Haldorádó Feeder Team Kötött Téli sapka és Haldorádó Carp Team Kötött Téli sapka
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Feeder Team Kötött Téli sapka praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt, melyet tovább fokoz, hogy a sapka belső felébe még egy réteg került. 30% gyapjú, valamint 70% akril felhasználásával készült. A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben, valamint kettő színben kerül forgalomba. Az egyik a fekete-kék, a másik pedig a pontyhorgászok által legjobban kedvelt fekete-zöld szín.

HALDORÁDÓ Carp Team Kötött Téli sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Feeder Team Kötött Téli sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Stílusos és nagyon kényelmes viselet

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.