Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!

A kesztyű és a sapka vásárlásánál sokan nemcsak a funkcionalitást, hanem a divatosságot is figyelembe veszik, hogy e ruhadarabok ne csak horgászat alkalmával, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tegyenek. Ennek megfelelően kínálatunkban bárki megtalálhatja a neki tetsző kiegészítőt.

HALDORÁDÓ Téli horgászkesztyű

Aki télen is horgászik, jól tudja, hogy egy kellemes meleget adó, könnyű, puha kesztyű elengedhetetlen tartozéka a hideg hónapok viseletének. Kezeink épségének megóvása és a hidegtől való védelme épp olyan fontos, mint bármely más testrészünké! A Haldorádó Téli horgászkesztyű használatával garantáltan nem éri hideg a kezünket, s jó közérzettel tölthetjük el időnket a vízparton akár a legzordabb körülmények között is.

Mérsékelten vízálló, bélése pedig puha polár anyagból készült. A csuklórész hosszított, rugalmas, gumis kialakítást kapott, mellyel remekül simul a csuklóhoz, ezáltal megakadályozza, hogy a hideg felülről behatolhasson. Tenyérrésze gumírozott borítású, hogy a nedves horgászbot is stabilan megtartható legyen. A hüvelykujj és a mutatóujj egy mozdulattal lehajtható, az anyagban található mágnessel pedig rögzíthető. Sokkal jobb és praktiksab megoldás ez, mint a tépőzáras rögzítés, mert abba állandóan beleakad a zsinór, itt viszont nincs felesleges sallang! A szabaddá vált ujjvégekkel könnyen csalizhatunk, vagy dobhatunk, amelyek villámgyorsan elrejthetők újfent.

Egyszerű, praktikus használat és kellemes meleg viselet, amely nem hiányozhat egyetlen elszánt horgász kelléktárából sem! De szívesen ajánljuk bármilyen hidegben végzett szabadtéri tevékenységhez, vagy hétköznapi utcai használathoz egyaránt!

A Haldorádó Téli horgászkesztyű használatával garantáltan nem éri hideg a kezünket, s jó közérzettel tölthetjük el időnket a vízparton akár a legzordabb körülmények között is

 

A mutató és a hüvelykujj első része felhajtható...

 

...illetve egy-egy beépített mágnessel rögzíthető, így kényelmesen tudunk csalizni

 

Bővebb információ: ugrás az áruházba

 

KINETIC Neoprene kesztyű Black

Fekete színű, neoprén anyagú félujjas kesztyű a Kinetic-től. A téli horgászatok során is melegen tartja a kezet, miközben az ujjak szabadon vannak, így bármilyen precíziós munka elvégezhető, a csalizástól a horogkötésen át, a szerelésig. A tenyér rész gumibevonatot kapott, így stabilan lehet vele mindent megfogni még akkor is, ha esetleg nedves.
A maximális stabilitás érdekében tépőzár segítségével lehet az alkarhoz rögzíteni.

Fekete színű, neoprén anyagú félujjas kesztyű a Kinetic-től

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Control Neoprén kesztyű

Kiváló minőségű neoprénből készült, téli kesztyű, mely hideg időjárásra lett optimalizálva. A kesztyű a legnagyobb hidegben is biztonságot és kellemes meleget biztosít a kezének. Tépőzáras, textil rögzítőkkel stabilan fixálható a csuklón.
Anyaga: 100% neoprén

Kiváló minőségű neoprénből készült, téli kesztyű, mely hideg időjárásra lett optimalizálva

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Magnet kesztyű
A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt. A Norfin jelmondata az „ULTIMATE PROTECTION”, mely annyit tesz, hogy a Norfin termékek használói a lehető legnagyobb biztonságban vannak esőben, szélben, hóban, és hőségben is egyaránt.

Az Magnet egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy mágnessel rögzíthető, felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

Egy kiváló minőségű, szélálló, kellemesen meleg, poliészter anyagból készült kesztyű, őszi/téli horgászatokhoz

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Aurora kesztyű
Az Aurora egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

Az Aurora egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz
Komplett ujjrésze fel- és lehajtható, ami lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek az ujjaink

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Target Heavy T1P zokni

A T1P zokni elasztikus kivitelezése miatt tökéletesen illeszkedik a lábra. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését. Csúcstechnológiával készült, akril- és poliészter szálak szövéséből. Remekül tartja a láb melegét, de jól elvezeti az izzadságot.
Anyaga: 70% akril, 20% poliészter, 5% gyapjú, 5% elasztán.

A T1P zokni elasztikus kivitelezése miatt tökéletesen illeszkedik a lábra

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Arctic Merino Heavy T4M zokni

A T4M Merino Heavy zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is. A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele a láb. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését.
Anyaga: 70% merinó gyapjú, 25% nylon, 5% elasztán.

A T4M Merino Heavy zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Nordic Merino Heavy T3P zokni
A Nordic Merino Heavy T3P zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is. A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele a láb. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését.
Anyaga: 40% merinó gyapjú, 40% akril, 17% nylon, 3% elasztán.

A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele az ember lába, ráadásul még csúszásmentes talpbevonatot is kapott!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

EIGER Vastag magasszárú zokni

Ez a zokni nagyon jól tartja a test melegét és megvédi használóját a kihűléstől. A kötött anyag egy vékonyabb csizma használata mellett is megvédi lábát a zord hidegben. A hosszú térdzokni nemcsak a lábfejet és a bokát, hanem a vádlit is melegen tartja.

Ez a zokni nagyon jól tartja a test melegét és megvédi használóját a kihűléstől

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Norway Man sapka

A Norway Man egy nagyon meleg, gyapjú szigeteléssel ellátott sapka. 100% Acryl anyagból készült poliészter szigeteléssel. A sapka egyébként nagyon divatos viselet, amelynek a tetején egy bojt is van. Szabásának és gondos varrásának köszönhetően rendkívül kényelmes akár egész nap.

A Norway Man egy nagyon meleg, gyapjú szigeteléssel ellátott sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

NORFIN Zero Ushanka

A Zero Ushanka egy hagyományos téli viselet, amely a legnagyobb zimankóban sem hagy cserben. Kiemelkedően puha anyagból készült fejfedő, mely különleges Norfin Silent alapanyagának köszönhetően a hangokat is jól szigeteli. A műszőrmével bélelt fülvédő az áll alatt összekapcsolható, így a fej nagy részét képes befedni, és melegen tartani. Amennyiben nincs erre szükség, a fülvédő a fej tetején is összekapcsolható, így nem lesz útban viselőjének.

A Zero Ushanka egy hagyományos téli viselet, amely a legnagyobb zimankóban sem hagy cserben

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PRESTON Bojtos sapka vízálló

Vízálló Bubble sapka meleg és kényelmes viseletet biztosít a téli időszakban. A külső és belső réteg között vízálló membrán található, így a legszélsőségesebb téli időjárásban is megfelelő.
Külső anyag: 100% Akrylic, belső anyag 100% polyester.

Vízálló Bubble sapka meleg és kényelmes viseletet biztosít a téli időszakban

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Trakker Kötött sapka bordó

A Trakker Products őszi/téli újdonsága ez a sapka, amely a korábban már jól ismert és rendkívül népszerű téli sapka megújult változata. Hagyományos stílusú, de még is rendkívül szembeötlő megjelenésű és kissé merész, feltűnő színvilágával híven tükrözi a mai kor divatos formabontó világát.
A kényelmes viseletű, maximális hő érzetet biztosító fejfedőt egy szuper meleg szőrmebéléssel látták el.
Az ízléses egyediségét tovább emeli, a bal oldali részén elhelyezett ízléses és igényes, világosbarna bőr Trakker embléma. 100% Acrylic, puha, kötött anyagból készült. Nem csak horgászathoz, hanem a hétköznapok során, utcai viseltre is tökéletesen használható. A minden fejmérethez ideális téli sapka a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

Trakker Products őszi/téli újdonsága ez a sapka, amely a korábban már jól ismert és rendkívül népszerű téli sapka megújult változata

Bővebb információ: ugrás az áruházba

SAVAGE GEAR Beanie sapka szürke
A Savage Gear Beanie sapka egy kötött, napellenzővel kombinált, vagány fejfedő, mely kellemes meleget biztosít a hűvös napokra, s egyben divatos megjelenést is, ezért utcai, hétköznapi viseletként is nyugodt szívvel ajánljuk! Puha, kétrétegű, 100% akril anyagát egy extra meleg belső réteggel kombinálták, így akkor sem fog benne megfázni a fejünk, ha egész nap a szabadban tartózkodunk, miközben a halakat keressük! Simlédere védelmet nyújt a napsütés, eső és szél ellen is.

A pergető horgászok legújabb kedvence a Savage Gear Beanie sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

AVID CARP Bobble Sapka

Az Avid Carp Bobble Hat egy nagyszerű, divatos, bojtos sapka, amely ideális viselet horgászathoz és a mindennapokban egyaránt. Puha polár bélése van, így nem csak melegen tartja a fejet, de viselete komfortérzetet is nyújt.

Az Avid Carp Bobble Hat egy nagyszerű, divatos, bojtos sapka, amely ideális viselet horgászathoz és a mindennapokban egyaránt

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Polár nyaksál

Ötletes és nagyon hasznos holmi. Ha folyamatos mozgásban vagyunk, a nyakra tekerhető sál elcsúszhat a nyakról és elveszíti a funkcióját. Így a nyak szabadon marad és megfázik. Ezzel a nyakmelegítőjével ez nem fordulhat elő! Anyaga 100% poliészter. Horgászoknak, vadászoknak és túrázóknak egyaránt ajánljuk. Kerülete: 52 cm, magassága: 27 cm. Felső részén egy gumiszorító kapott helyet, mellyel a nyakunk méretéhez igazítjatuk a sálat, miközben még nem szorít, mégis a lehető legjobban véd.

Igazán kényelmes polár nyaksál

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Kötött téli sapka ÚJ
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Kötött Téli sapka ÚJ praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet. 100% Polyacrylból készült. A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben kerül forgalomba. Klasszikus utcai viselet, de vízparton is megállja a helyét.

Ebben a Haldorádó Kötött téli sapkákban garantáltan nem fázik az ember feje!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Téli sapka simlis fekete és zöld
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Téli sapka praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ez a speciális 100% Polyacryl borításnak, illetve 100% acril bélésnek köszönhető. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem és nem fog fázni benne a feje senkinek! A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben, valamint kettő színben kerül forgalomba. Az egyik a fekete, a másik pedig  a pontyhorgászok által legjobban kedvelt olívzöld szín. Egyszerű, ám elegáns kialakítás jellemzi, illetve ezen a modellen helyet kapott egy divatos, vagány simléder is, ami hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi.

Vagány és nagyon kellemes, meleg viselet, melynek anyaga kiválóan tartja a belső hőt. Ezen garantáltan nem fog átfújni a leghidegebb szél sem!
Kapható zöld színű változatban is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Haldorádó Feeder Team Kötött Téli sapka és Haldorádó Carp Team Kötött Téli sapka
A hideg napokon nélkülözhetetlen egy kellően meleg fejfedő. A Haldorádó Feeder Team Kötött Téli sapka praktikus és nagyon kellemes, meleg viselet, anyaga kiválóan tartja a belső hőt, melyet tovább fokoz, hogy a sapka belső felébe még egy réteg került. 30% gyapjú, valamint 70% akril felhasználásával készült. A sapka egy abszolút univerzális, rugalmas méretben, valamint kettő színben kerül forgalomba. Az egyik a fekete-kék, a másik pedig a pontyhorgászok által legjobban kedvelt fekete-zöld szín.

HALDORÁDÓ Carp Team Kötött Téli sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Feeder Team Kötött Téli sapka

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Stílusos és nagyon kényelmes viselet

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.