Carp Expert Neo Long Cast 3,5 Lbs 360 - 3 részes

Bónuszpont jóváírás 165 pont
Ár: 16.490 Ft
DB
Részletek

A távdobó horgászbotok fejlődése megállíthatatlan, íme, a legújabb változat, a Carp Expert Neo Long Cast! A távdobás technikai feltételeinek a horgászbot szempontjából három sarkalatos pontja van:

- Könnyűnek kell lennie, hiszen minél nagyobb lendületet kell vinni a dobásba.
- Erősnek, gerincesnek kell lennie, mivel hihetetlen terhelést kap egy-egy dobás során, és a gerinces horgászbot tudja csak olyan erővel "kilőni" végszerelékünket, amivel viszonylag könnyedén 100 méter fölé dobhatunk.
- Nagyméretű gyűrűsorral kell rendelkeznie, hiszen a nagyobb gyűrűkön könnyebben fut ki a zsinór. És a hatalmas keverőgyűrű nem szűkíti le hirtelen a távdobó orsóról lefutó zsinór keresztmetszetét.

A Carp Expert Neo Long Cast minden fenti kívánalomnak megfelel, mivel IM10-es carbonból épül fel, ami a gerincességet és a könnyedséget (340g) adja. Gyűrűsora 50-es keverővel indul, hogy bármekkora távdobó orsóval párosíthassuk. 3 részes kivitelben készül, ami kiváló szállíthatósággal ruházza fel. Olyan minőségű stucnis illesztések van ezen a horgászboton, melyek egyenrangúvá teszik 2 részes társaival. Külön érdekessége a botnak az a csúszásmentes alsó markolat, ami stabil fogást és hosszú dobásokat biztosít. Egy biztos, aki bizalmat szavaz ennek a kiváló távdobó botnak, nem fog csalódni!

Termék adatok
Dobósúly : 3,5 Lbs
Hossz (m) : 3,6
Gyűrűk száma : 6
Nyéltag átmérő (mm) : 15
Szállítási hossz (cm) : 127
Tömeg (g) : 340
Anyag : IM10 karbon
Akció : B
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott csúszásmentes
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 3
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: