NEVIS Patriot Carp 360 3,5 Lbs 3 részes + Ajándék

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
14.490 Ft
Eredeti ár : 14490 17900 17.900 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Különleges ajánlat!
Minden 10.000 Ft feletti Nevis pontyozó bothoz ajándékba adunk 1 csg Gamakatsu horgot! (Természetesen 2 db Nevis pontyozó bot vásárlása esetén 2 csg horog jár.)

A Nevis Patriot Carp 360 egy gerinces bot, mely egésze IM8-as karbonból készült. A 6 db kifejezetten erős, nagyméretű, dupla talpas SIC gyűrű biztosítja a tökéletes erőeloszlást fárasztáskor, és az átlagon felüli dobótávolság kivitelezését. Ehhez párosul a 3,5 Lbs tesztgörbe, amely jelzi, hogy ez egy erős, kemény bot, amelyre bizony szükség is lehet egy 20 kiló feletti hal fárasztása során. Tudjuk jól, hogy a ponty az utolsó pillanatban teljes erővel távolodik a parttól. Ha nincs jól beállítva az orsó fékje, azonnali szakítás lesz a kaland vége. Ezzel a bottal kellően határozottan irányítható, fárasztható a legnagyobb hal is, a hirtelen kirohanásokra hirtelen felkeményedéssel reagál és jobban irányíthatók vele a nagyobb testű halak. Az ergonomikus kialakítású orsótartó a legnagyobb orsókat is tökéletesen stabilan tartja. Ebből a típusból kapható 2 és 3 részes kivitel is. Ez a 3 részes bot jóval kezelhetőbb és bizonyos paramétereit tekintve a konstrukcióból adódóan még jobb is, mint a kétrészes változatú botok.

Termék adatok
Dobósúly : 3,5 Lbs
Hossz (m) : 3,6
Gyűrűk száma : 6
Nyéltag átmérő (mm) : 15
Szállítási hossz (cm) : 128
Tömeg (g) : 380
Anyag : IM8 carbon
Akció : B
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 3
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: