SHIMANO Tribal Carp TX-Spod 396 5 Lbs

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
27.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek


 

A 2003-as hivatalos bemutatkozása óta, a Shimano Tribal koncepció jelentős fejlődésen esett át. A család tagjai, a bojlis botoktól, a ruhákig, nagy népszerűségnek örvendenek, egész Európában. Az esztendők folyamán a „Tribal” egy életforma-fogalommá vált, amely vonzza céltudatos pontyhorgászokat, akik a bojlis közösség tagjává szeretnének válni. Most, évekkel a Tribal megszületése után boldogan mutatjuk be webáruházunkban a csodálatos új Tribal bot-sorozatot, mely még magasabb minőségi szintet képviselve erősebb, mint ezelőtt bármikor!
Ezt a botot kifejezetten parti etetéshez, vagyis a nehéz, nagyméretű etetőrakéták, Spomb-ok, illetve marker úszók messzi távolságokba történő pontos eljuttatásához tervezték a Shimano mérnökei. Az erősített, XT-40-es karbon blank elképesztő terhelhetőséget biztosít, segítségével gyorsan és hatékonyan végezhetjük el a horgászhelyünk etetését, illetve a partól messzebb lévő pontyos zónák is elérhető válnak! Az extrém dobástávolságok eléréséhez stílszerűen nagyméretű 50 mm-es keverőgyűrűvel lett felszerelve.
Ha partról, nagy távolságra történő pontos etetéshez keresel megbízható eszközt, ebben a botban biztosan nem fogsz csalódni!

Termék adatok
Dobósúly : 5 Lbs
Hossz (m) : 3,96
Gyűrűk száma : 6
Nyéltag átmérő (mm) : 17
Szállítási hossz (cm) : 203
Tömeg (g) : 435
Anyag : carbon
Akció : B
Gyűrű típus : SiC
Nyélborítás : csúszásmentes
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: