NEVIS Torrent Carp Feeder 360H + Ajándék

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
15.490 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Különleges ajánlat!
Minden 10.000 Ft feletti értékű Nevis feederbothoz ajándékba adunk 1 csg Gamakatsu horgot! (Természetesen 2 db Nevis feederbot vásárlása esetén 2 csg horog jár.)

A finom pontyhorgászatra kialakított botok legerősebb tagja a Torrent Feeder. A bottest anyaga IM8 karbon, melyre extra keménységű SIC gyűrűk kerültek. Az IM8-as karbon anyagnak köszönhetően gyors, gerinces bottestet sikerült alkotni. Akciójából adódóan pillanatok alatt őrli fel még a termetes halak erejét is. A felhasznált anyagoknál csakis első osztályú alkatrészek jöhettek szóba, melyek strapabíróak és megbízható működésűek. A különlegesen kialakított parafa és EVA nyél kombinációja stabil, erős fogást biztosít, akkor is, amikor a legnagyobb távolságokat szeretnénk elérni végszerelékkel. A bot kialakításánál figyelembe vették, hogy a maximális dobótávolságot lehessen elérni, ezért a gyűrűzés tökéletes összhangba került a bot akciójával. Dobósúlyát 40-120 grammban határozta meg a gyártó.

Termék adatok
Dobósúly : 40-120 g
Hossz (m) : 3,6
Gyűrűk száma : 13
Nyéltag átmérő (mm) : 15
Szállítási hossz (cm) : 126
Tömeg (g) : 355
Anyag : IM8 carbon
Akció : Heavy
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : parafa + EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 3+3
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: