Részletek

Harcsahorgászat – Egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amik a legkeményebb bevetésekhez lettek tervezve. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben, a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek, s nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!

A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trend teremtő a harcsahorgászatban!

A Black Passion Long Ranger egy univerzális bot, ami elsősorban a partról, nagyobb távolságra végzett harcsás módszerekhez lett tervezve. Kifejezetten ajánljuk a stupekezéshez, valamint a natúr kővel szerelt, elhagyós, szakítós, bójás szerelékekhez! Ahogy egy jó minőségű parti harcsás bottól elvárható, ez is erős, határozott, gerinces karakterrel rendelkezik, ami a távolban megakasztott nagy harcsának is képes „beleütni” a kemény szájába a horgot, illetve megfelelő erőt, ellenállást tud mutatni az ekkor megvaduló ragadozó hatékony fárasztásához. Természetesen azoknak a horgászoknak is egy tökéletes társ, akik a nehéz végólommal szerelt úszós, vagy fenekező készségüket dobva szeretnék eljuttatni a kiválasztott helyre. A Black Passion sorozatot nemes, matt fekete kinézet, kényelmes, nyél, stabil, robosztus orsórögzítő és bitang erős gyűrűzés jellemzi. A bottest minden gond nélkül terhelhető akár 20 kg feletti fékerővel is, parabolikus akciójával pedig a kisebb harcsák fárasztásánál is jól közvetíti felénk a hal ütéseit, mozgását. Elképesztő erőtartalékokkal rendelkezik, megfelelő társfelszerelésekkel a legnagyobb harcsákkal is képes felvenni a harcot!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.