Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Az Energoteam élen járt mindig is abban, hogy jó minőségű horgászfelszereléseket hozzanak forgalomba, mindenki számára megfizethető áron, ráadásul mindig komoly hangsúlyt fektettek arra is, hogy felszereléseikkel kövessék a modern trendeket is.

Az új Energoteam Wizard Classic Jig is már ennek a szemléletnek a tükrében került megalkotásra. Kétség kívül az egyik legnépszerűbb vonala a pergetésnek a jig-es plasztik műcsalis horgászat. Ezen gumikülönlegességek "életre" keltéséhez azonban nagyon nem mindegy milyen botot választunk. Elengedhetetlen, hogy a bot kellően feszes legyen, könnyedén, ütemesen tudjuk elugrasztani a mederfenékről csalinkat, legyen az akár egy kis tömegű süllős, vagy épp egy harcsának szánt gumi.
Az Energoteam Wizard Classic Jig már megjelenésében sem hétköznapi. Ami elsőnek feltűnik a különleges színvilágán túl, az-az osztott rövid nyélkiképzés, csak ott van "markolati rész", ahol valóban szükség van rá. Ez kiválóan olvad bele a kifejezetten kényelmes kialakítású orsótartóba, ami elengedhetetlen egy egész napos pergetés során. Ráadásul ezen keresztül tökéletesen érezzük majd, - fonott zsinór használata mellett - mi történik odalent a mélyben a csalinkkal.
A botok hossza is igazodik a napjainkban tapasztalható trendekhez, így eltűnt a palettáról a 3 méteres kivitel, helyét a sokkal kényelmesebb rövidebb bothosszok vették át. Így találunk 2,1 méteres (10-30 gramm), 2,4 méteres (20-40 gramm), valamint a leghosszabb 2,7 méteres (30-60 gramm) pálcát. Ráadásul a családban található egy igazi különlegesség is, ami a Wizard Drop Shot névre hallgató 2,1 méteres 5-20 gramm dobósúly tartománnyal rendelkező változat. Ez akár Drop Shot módszerhez, akár a finom hagyományos jiges süllőhorgászathoz is kiváló alternatíva.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.