ENERGOTEAM Wizard Classic Jig 2,7 m

Bónuszpont jóváírás 100 pont
Ár: 9.990 Ft
DB
Részletek

Az Energoteam élen járt mindig is abban, hogy jó minőségű horgászfelszereléseket hozzanak forgalomba, mindenki számára megfizethető áron, ráadásul mindig komoly hangsúlyt fektettek arra is, hogy felszereléseikkel kövessék a modern trendeket is.

Az új Energoteam Wizard Classic Jig is már ennek a szemléletnek a tükrében került megalkotásra. Kétség kívül az egyik legnépszerűbb vonala a pergetésnek a jig-es plasztik műcsalis horgászat. Ezen gumikülönlegességek "életre" keltéséhez azonban nagyon nem mindegy milyen botot választunk. Elengedhetetlen, hogy a bot kellően feszes legyen, könnyedén, ütemesen tudjuk elugrasztani a mederfenékről csalinkat, legyen az akár egy kis tömegű süllős, vagy épp egy harcsának szánt gumi.
Az Energoteam Wizard Classic Jig már megjelenésében sem hétköznapi. Ami elsőnek feltűnik a különleges színvilágán túl, az-az osztott rövid nyélkiképzés, csak ott van "markolati rész", ahol valóban szükség van rá. Ez kiválóan olvad bele a kifejezetten kényelmes kialakítású orsótartóba, ami elengedhetetlen egy egész napos pergetés során. Ráadásul ezen keresztül tökéletesen érezzük majd, - fonott zsinór használata mellett - mi történik odalent a mélyben a csalinkkal.
A botok hossza is igazodik a napjainkban tapasztalható trendekhez, így eltűnt a palettáról a 3 méteres kivitel, helyét a sokkal kényelmesebb rövidebb bothosszok vették át. Így találunk 2,1 méteres (10-30 gramm), 2,4 méteres (20-40 gramm), valamint a leghosszabb 2,7 méteres (30-60 gramm) pálcát. Ráadásul a családban található egy igazi különlegesség is, ami a Wizard Drop Shot névre hallgató 2,1 méteres 5-20 gramm dobósúly tartománnyal rendelkező változat. Ez akár Drop Shot módszerhez, akár a finom hagyományos jiges süllőhorgászathoz is kiváló alternatíva.

Termék adatok
Dobósúly : 30-60 g
Hossz (m) : 2,7
Gyűrűk száma : 6
Nyéltag átmérő (mm) : 13
Szállítási hossz (cm) : 141
Tömeg (g) : 185
Anyag : IM8 carbon
Akció : B
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: