Részletek

Az Energoteam élen járt mindig is abban, hogy jó minőségű horgászfelszereléseket hozzanak forgalomba, mindenki számára megfizethető áron, ráadásul mindig komoly hangsúlyt fektettek arra is, hogy felszereléseikkel kövessék a modern trendeket is.

Az új Energoteam Wizard Classic Jig is már ennek a szemléletnek a tükrében került megalkotásra. Kétség kívül az egyik legnépszerűbb vonala a pergetésnek a jig-es plasztik műcsalis horgászat. Ezen gumikülönlegességek "életre" keltéséhez azonban nagyon nem mindegy milyen botot választunk. Elengedhetetlen, hogy a bot kellően feszes legyen, könnyedén, ütemesen tudjuk elugrasztani a mederfenékről csalinkat, legyen az akár egy kis tömegű süllős, vagy épp egy harcsának szánt gumi.
Az Energoteam Wizard Classic Jig már megjelenésében sem hétköznapi. Ami elsőnek feltűnik a különleges színvilágán túl, az-az osztott rövid nyélkiképzés, csak ott van "markolati rész", ahol valóban szükség van rá. Ez kiválóan olvad bele a kifejezetten kényelmes kialakítású orsótartóba, ami elengedhetetlen egy egész napos pergetés során. Ráadásul ezen keresztül tökéletesen érezzük majd, - fonott zsinór használata mellett - mi történik odalent a mélyben a csalinkkal.
A botok hossza is igazodik a napjainkban tapasztalható trendekhez, így eltűnt a palettáról a 3 méteres kivitel, helyét a sokkal kényelmesebb rövidebb bothosszok vették át. Így találunk 2,1 méteres (10-30 gramm), 2,4 méteres (20-40 gramm), valamint a leghosszabb 2,7 méteres (30-60 gramm) pálcát. Ráadásul a családban található egy igazi különlegesség is, ami a Wizard Drop Shot névre hallgató 2,1 méteres 5-20 gramm dobósúly tartománnyal rendelkező változat. Ez akár Drop Shot módszerhez, akár a finom hagyományos jiges süllőhorgászathoz is kiváló alternatíva.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.