GARBOLINO Robust Carp 4K Pack

Bónuszpont jóváírás +3000 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
299.990 Ft
Eredeti ár : 299990 399990 399.990 Ft
DB
Részletek

A Garbolino rakós botok egyre nagyobb teret hódítanak a hazai piacon is, miközben időről időre bizonyítják kiváló minőségüket és széleskörű felhasználhatóságukat. A kifejezetten pontyos botok közül büszkén mutatjuk be a Robust Carp 13 m csúcs rakós botot. A francia mérnökök nagyfokú szakértelme, az új technikai vívmányok alkalmazása, és a teszthorgászok áldozatos munkája teszi lehetővé számunkra, hogy egy minden szempontból tökéletes rakós botot foghassunk kezünkbe. Ez a 13 méter hosszú, egyedi tulajdonságokkal rendelkező, csúcsminőségű rakós bot a hatékony keszegezésre és a termetes pontyok horgászatára egyaránt alkalmas. Nagyon jól kiegyensúlyozott botról van szó, a tömege mindössze 1059 gramm. Az első két tag festett, ezáltal a gyártó kimondottan ajánlja a bot 11,5 méteres hosszban való használatát is, mely esetben a tömege még kisebbre, 745 grammra redukálódik. Az egyedülálló carbon anyagból készült bot hihetetlenül gerinces, ami páratlan élményt nyújt a horgászat során. Nyélátmérője 46 mm alatti, ami kényelmesebb fogást enged a horgásznak, és nem utolsósorban a vastagabb rakós botokhoz képest kevésbé kell kapaszkodni a botba oldalszél esetén. A toldások speciális kialakítása miatt olyan könnyedén csúsztathatjuk össze és szét a tagokat, mellyel eddig csak kevés botnál találkozhattunk. Ezt a botot kínálja most a gyártó egy speciális pakkban, ami minden szempontból exkluzív újdonság, ugyanis ez az összeállítás soha korábban nem volt elérhető a Garbolinonál! A szett a következő elemeket tartalmazza:
- 1 db Garbolino Robust Carp 13 m (2 db festett nyéltaggal + 1 db 80 cm hosszú mini toldóval)
- 3 db Garbolino 4 tagos top szett
- 1 db Garbolino kupakoló top szett
- 1 db Garbolino 3. tag
- 1 db Garbolino 4. tag
- 1 db igényes Garbolino botzsák

Természetesen a botzsákon kívül a bot elemeinek biztonságos tárolásáról és szállításáról merev műanyag csövek is gondoskodnak. Ezt az összeállítást azoknak a horgásztársaknak ajánljuk, akik egyben, kedvező áron szeretnének hozzájutni egy olyan komplex, kompromisszumok nélküli felszereléshez, mellyel garantáltan hatékony és élményszerű lesz a horgászat! Biztosak vagyunk benne, hogy aki csak a kézbe veszi ezeket a termékeket, nagyra is fogja értékelni!

Jótállási szabályzat:
Vállaljuk, hogy a rakós botok bármely tagjának törése, sérülése esetén - legyen az gyártási, anyag vagy helytelen használatból eredően - is cseréljük a tagot, vagy amennyiben ez nem lehetséges, akkor egy hasonló botot adunk a vásárló részére. A botcsere abban az esetben értendő, ha a Garbolino megszünteti egy bot gyártását, és így a tag pótlása nem megoldható.

Termék adatok
Dobósúly : -
Hossz (m) : 13
Nyéltag átmérő (mm) : 46
Szállítási hossz (cm) : 190
Tömeg (g) : 1059
Anyag : carbon
Tagok száma (db) : 8
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: