RON THOMPSON Carp Gangster Pole 11 m

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
29.690 Ft
Eredeti ár : 29690 32990 32.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A RON THOMPSON termékek a meghökkentően kedvező árukkal hívják fel magukra a figyelmet, így sokak kedvencei lehetnek ezek a termékek, akik nem tudnak, vagy nem akarnak komolyabb összegeket horgászeszközre költeni.

Azok a horgászok, akik most ismerkednek a rakós botos módszerrel, azoknak remek választás lehet a Ron Thompson Carp Gangser Pole 11 m rakós bot. Ezzel a kezdőknek szánt 11 méteres bottal tökéletesen elsajátítható ez a nagyszerű horgászmódszer. Ez a bot jó minőségű, mégis kedvező áron lehet hozzájutni. A bot megalkotásánál a fő szempont az alacsony ár mellett a remek használhatóság volt. Extra erős karbon szerkezetének köszönhetően egy erős pontyos botot kapunk. A 8 tagos bot szállítása is egyszerű, hiszen csak 157 cm. Ez egy igazi pontyos bot, hiszen minimális visszavágással már a legerősebb gumik is használhatók. A bot mellett egy 2 tagos pontyos topset is helyet kapott a tokban. A bot rendkívül kedvező ára miatt mindenki számára elérhetővé válik. Sőt, ettől kedvezőbb áron sehol nem juthat hozzá egy rakós bothoz és egy topsethez.

Termék adatok
Dobósúly : -
Hossz (m) : 11
Nyéltag átmérő (mm) : 40
Szállítási hossz (cm) : 157
Tömeg (g) : 1100
Anyag : carbon
Tagok száma (db) : 8
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: