CARP ACADEMY Deluxe Rod Pod

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
29.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Carp Academy egyik legígéretesebb újdonsága a Deluxe Rod Pod, végre megérkezett webáruházunkba! Ez az új konstrukció, ahogy a neve is sugallja egy felsőkategóriás bottartó állvány, amit haladó és akár profi bojlis horgászoknak is bátran ajánlunk! Alapját tekintve, erős és strapabíró alumíniumból készült, törésálló műanyag elemekkel, melyek már mindjárt az első benyomással egy bizalomkeltő garanciát adnak, a hosszú élettartamra. Maximális kapacitású, vagyis 5 bot tárolása is lehetséges rajta. Négy lábas kivitelben készül, melyek mindegyike külön-külön kalibrálható, az egyenletlen talajon is masszívan megáll. Többféle felállítása lehetséges, például szeles időben, hullámzó víznél, a botok spiccei állhatnak a vízfelé, vagy akár a másik véglet esetén, az ég felé is, ha akadós, vízinövnyekkel sűrűn benőtt a pálya előttünk. További hasznos tulajdonsága, hogy hossza, magassága, valamint a kereszttartó magassága is precízen állítható, azért szinte bármilyen körülményhez alkalmazkodni tud, ahogy éppen a helyzet kívánja. Readásul a szerkezeti tervezésből adódóan ezt igazán könnyedén megtehetjük, pillanatok alatt felállítható és a kívánt pozícióba helyezhető.

A Carp Academy Deluxe Rod Pod főbb jellemzői:
- Állítható hosszúság: 85-120 cm
- Állítható magasság: 52-105 cm
- Buzz bar szélessége: 70 cm
- Súlya: 3,7 kg
- Váz anyaga: alumínium
- Bottartó adapterek száma: 5 db / kereszttartó
- Adapter rögzítése: 5 db fix pontos
- Kereszttartó magassága: állítható
- Rögzítések típusa: műanyag bütykös kar / szorítószelep
- Tartóláb típusa: 4 db dupla teleszkópos
- Igényes, cipzározható hordtáska, melyben zötyögésmentesen fixálhatóak a rod pod elemei

A legjobbat a végére hagytuk! Mindezen tulajdonságok mellé egy drága, sokezer forintos ár rajzolódhatott ki a bottartó mellé, viszont a valóság ennél sokkal kedvezőbb! A Carp Academy fejlesztői gondosan ügyeltek rá, hogy a Deluxe Rod Pod a lehető legjobb minőségi szintet nyújtsa, viszont elérhető maradjon az árszabása azon horgászok számára is, akik nem engedhetik meg maguknak a prémium áras felszereléseket! Véleményünk szerint, a jelenlegi horgászpiac egyik legjobb ár/érték arányú bottartója!

Termék adatok
Méret (cm) : Hossza: 85-120 cm
Anyaga : alumínium
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: