SBS Premium Long Life Soluble - C3

Bónuszpont jóváírás 25 pont
Ár: 2.490 Ft
Egységár : (9.960 Ft / 1 kg )
DB
Részletek

Az oldódó csalik iránti igény sarkallta az SBS céget arra, hogy kisebb, 250 grammos kiszerelésben is elérhetővé tegye a Premium széria valamennyi ízesítését. Ez a kiszerelés lehetőséget biztosít arra, hogy aki nem győződött meg még az oldódó bojli fogósságáról, de ki szeretné próbálni a terméket, a 250 grammos kiszerelés megvásárlásával ezt megtehesse. A dobozban vegyesen található, 16, 18 és 20 mm-es golyók lehetőséget biztosítanak arra, hogy különböző típusú helyeken különböző méretű csalit kínálhassunk fel a halaknak. A méretválasztás lehetőségével azonnal változtathatunk stratégiánkon, úgy ahogy ezt az adott helyzet megkívánja.
Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat!
Premium C3 termékek
A C sorozat egy újabb taggal, a C3-as ízzel bővül, amely a sokak által jól ismert és sikerrel használt M1-es íz versenyszériás megfelelője. Az erősen fűszeres ízvilág mellett az enyhén gyümölcsös háttéríz teszi ezeket a csalikat különlegessé, amelyek a tesztelési fázisban már többször bizonyítottak. Elsősorban a tavaszi és az őszi időszakra ajánljuk, azonban az M1 eddigi sikeréhez hasonlóan sokak kedvencévé válhat az év minden időszakában.

Termék adatok
Szemcsem. : 16-20 mm
Kiszerelés : 250 g
Íz / Szín : gyümölcsös-fűszeres / barna
További választék
( 2.490 Ft )
(16-20 mm 250 g máj / bordó)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: