Gyakran szegezik nekem a kérdést, hogy milyen messze pecázom, illetve hogyan tudom ilyen könnyedén megdobni az adott a távot. A válaszom mindig ugyanaz: sokat gyakoroltam. Ugyanakkor nekem se ment mindig a távdobás. Rengeteg szerelékem és spiccem bánta ügyetlenségemet, mégis, ha most 140 méterre kéne bedobnom, gond nélkül menne. A következő írásban segíteni szeretnék, hogy Te is elérd a számodra eddig elérhetetlennek tűnő távolságokat.
Ha valaki meghallja a LEGENDÁS HARCSÁS VIZEKEN c. filmsorozat címét bárhol a nagyvilágban, szinte biztos, hogy elsőként Spanyolország és az Ebro folyó, majd Olaszország és a Pó folyó jut az eszébe.
A spiccbotos horgászat már önmagában is rendkívül különleges módszer, nem is beszélve arról, ha kifejezetten nagy halak megfogásának céljával történik mindez. A bivalyerős Kaiwo botok exkluzív élményt biztosítanak már önmagukban is, de ebben az írásban szeretném bemutatni azokat az eredeti, Kínából érkezett praktikus kiegészítőket, melyek új szintre emelik a spiccbotos horgászatot!
A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A magyar vizeken felül nehéz francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A gyártások között is előfordulhat színbeli eltérés, a Glm liszt, és Glm liquid, illetve az alga változatos zöld színe végett.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A magyar vizeken felül nehéz francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A gyártások között is előfordulhat színbeli eltérés, a Glm liszt, és Glm liquid, illetve az alga változatos zöld színe végett.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.