Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek2024-től immár nem csak csalik, hanem etetésre szánt bojlik is szerepelnek a MONSTER termékcsaládban. Ezek a 24 mm-es kemény, párolt golyók minimum 24-48 órát kibírnak a vízben, így különösen ajánlottak a hosszabb távú etetések kialakítására, de csalizásra is alkalmasak. Illetve célszerű ezeket kombinálni a MONSTER Magnum és MONSTER Pop Up csalik különböző méretű változataival, a legjobb hatás elérése érdekében.

A MONSTER Hard Boilie 24+ termékcsalád különlegessége, hogy tagjai kétszínűek és nagyon magas beltartalmi értékkel rendelkeznek, kivétel nélkül mindegyik friss tojással készül, amely manapság már kuriózum (hiszen jelentős árnövelő tényező). De nem csak a színeket, hanem a bojlik alapanyagául szolgáló alapmixeket is kevertük. Tehát minden MONSTER Hard Boilie 2 in 1, azaz két, gyakorta teljes más összetevőkből álló mix tökéletes harmóniája. Így azon sem kell meglepődni, ha golyó egyik fele sós, a másik édes, vagy egyik fele erősen halas, a másik fele szénhidrátos.

Kevert ízekben kerülnek forgalomba: Fűszeres Máj (barna+bordó), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Máj & Vér (piros+barna), Vörös Lazac (bordó+sötétbarna), Hot Mangó (narancs+fehér), Vajsav & Tengeri rák (fekete+barna).

Fűszeres Máj
Ki ne ismerné a fűszeres bojlik rendkívüli fogóságát, amit mi a marhamáj ellenállhatatlanságával ötvöztünk.  A fűszeres oldalba egy egyedi fűszerkeverék került, ami az indiai konyha és a cajun fűszer házasságából jött létre. A máj része egy igazi klasszikus májas bojlira emlékezteti azon horgászt, aki kézbe veszi. A bojliba még a dán halliszt, CPSP90 előemésztett halliszt és húsliszt is helyet kapott. Nagyon intenzív természetes ízek, aromák áramolnak ki belőle folyamatosan, amíg rá nem talál a hal. Egy enyhén sós, édes, fűszeres, halas, májas bojli, amiben MINDEN benne van, amit nagypontyok szeretnek! Amire különösen büszkék vagyunk, hogy mindezt úgy sikerült elérni, hogy semmilyen mesterséges aromát vagy színezéket sem kellet használni!!! Az intenzív színeket eredeti Robin Reddel és céklaporral értük el. Az év minden időszakában használtható 4 évszakos bojli!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.