Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekAz egyszerűséget, és persze az eredményességet kedvelő horgászok számára lehet jó választás ez az összeállítás. Elsősorban az intenzíven telepített tavakon fogós ez a recept, ugyanis kis mennyiségéből adódóan leginkább arra való, hogy a bevetett végszerelék közvetlen közelében tartózkodó pontyok figyelmét felkeltse.
A csalogatóanyagok elkészítése nem tart sokáig, hiszen a 4S Method Pellet Mix-et mindössze 1,5 dl vízzel el kell keverni, majd félretenni, hogy a szemek megszívják magukat. Ezt követően a Ready Method kajának a felét, át kell törni egy sűrű lukbőségű rostán. Szükség szerint ezt kétszer is el lehet végezni, hogy minél homogénebb, finomabb szemcsézetűvé váljon az egyveleg. Ez azért fontos, mert ennek a rétegnek nagyon gyorsan kell „lerobbannia” a gombócról, hogy szabaddá váljon a pellethalmon felkínált, aromázott csali.
A tüskére való ez úttal a Tornado Method - N-Butyric & Ananász, míg a plusz aromásításhoz egy tubus Tornado Activator Gel - N-Butyric & Ananász került a csomagba.

Nyári Method Pellet Mix
1 doboz 4S Method Pellet Mix - Nyár
1/2 csg Ready Method - Chili (sapkázni)
Csali: Tornado Method - N-Butyric & Ananász
Plusz aroma: Tornado Activator Gel - N-Butyric & Ananász

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.