HALDORÁDÓ Nyári recept 10 - Bojlis vizek nyári MÁJAS ásza

Bónuszpont jóváírás 120 pont
Akciós ár :
11.990 Ft
Eredeti ár : 11990 13040 13.040 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekEz a májas, büdös egyveleg kifejezetten a nagy nyomásnak kitett bojlis tavakon hatékony a célzott feederes nagyponty horgászatok során. Első lépésként a FMMFP –et kell 100 ml vízzel bekeverni, vagyis inkább csak összerázni. A Brutal Liver és a BlendeX 2in1 – Triplex fűszeres, kolbászos, májas, kissé büdös kombinációt alkot, amelyet a Fluo Micro Method Feed Pellet – Chilis Tintahal még kicsit csípőssé is tesz majd. A Fűszeres Vörös Máj Spéci Additive kellően attraktívvá teszi az amúgy is aromás keveréket. A víz hozzáadása után ne sajnáljuk az időt a keveréktől, legalább 10 percet hagyni kell pihenni a rostálás előtt. Az amúgy is tartalmas kaja a FMMFP-el igazi kalóriabombává válik.  Csalinak egy szem TripleX golyó elegendő lehet, legyen szó method technikáról, vagy akár Pellet Feederes végszerelékről. Amennyiben igény támadna további ízesítésre, a csomagban egy BlendeX Serum – TripleX is helyet kapott.

Bojlis vizek nyári MÁJAS ásza
1 csg Top Method Feeder - Brutal Liver
1 csg BlendeX 2 in 1 – TripleX
1 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Chilis tintahal
100 ml SpéciAdditive - Fűszeres Vörös Máj
Csali: BlendeX Pop Up Big Carps - TripleX
Plusz aroma: BlendeX Serum – TripleX

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: