Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekVannak, akik nem elégszenek meg a viszonylag könnyű halfogással, hanem olyan vízre vágynak, ahol nem sok a kapás, de megéri arra az 1-2 halra várni, hiszen igazi türelemjáték a megfogásuk. Nekik javaslom ezt az összeállítást, mely azt a célt szolgálja, hogy a csalogatóanyag sokáig ott maradjon a kosár közelében és tartalmas falaltot nyújtson a ritka vendégeknek.
A Big River - Öreg Ponty darabos, nagy szemcsés etetőanyag, melyet először szárazon érdemes elkeverni a Micro pellet - Mangóval. Ezt követően lehet megnedvesíteni, majd pihentetni.
Mikor a szemcsék kellőképpen megszívták magukat vízzel, jöhet a rostálás, de kizárólag nagy lyukbőségű törőszitán. Ha ilyen nincs, akkor elegendő a morzsolásos elegyítés. Ezt követően mehet bele a csemegekukorica, majd – ha szükséges – némi vízzel érdemes a tapadóképességét beállítani.
A TORNADO Pop Up XL - Mangó feltűnő, nagyméretű csali, mely sokáig bírja a horgon, nem oldódik és ellenáll az apróhalaknak is. A plusz aroma ebben az esetben SpéciAdditive - Mangó kivonat, melyet a kosárba szánt kajára lehet locsolni vagy a megtöltött gombóc felületére nyomni. Ez a nehéz aroma garantáltan ott marad a kosarunk közelében.

Nagy kihívások összeállítása
- 1 csg Big River - Öreg Ponty
- 1 doboz csemegekukorica
- 1 csg Micro pellet – Mangó
- csali: TORNADO Pop Up XL – Mangó
- plusz aroma: SpéciAdditive - Mangó kivonat

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.