Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA Kókusz & Tigrismogyoró ízvilág a természetes vizek egyik kedvelt csemegéje, főleg a Tisza-tóról kaptunk a tavalyi évben pozitív visszajelzéseket. A BlendeX 2 in 1 etetőanyagokra jellemző, hogy az átlagosnál jobban tapadnak, így érdemes őket keverni gyors oldódású adalékokkal.
Az első lépés, hogy a BlendeX 2 in 1 - Kókusz + Tigrismogyorót és az őrölt TTX-et összekeverjük, majd hozzáadjuk a fél csomag micro pelletet. Ezt követően jöhet a víz hozzáadása, majd a pihentetés.
10-15 perc után egy nagy lukbőségű törőszitán érdemes az egész egyveleget homogenizálni, majd beállítani a végleges tapadóképességet a 100 ml SpéciAdditive aromával. Ezt követően még mindenképpen kell egyszer rostálni annak érdekében, hogy egyenletes legyen az oldódás.
A csali ebben az esetben a Turbo Tigris - Kókusz, amely ellenáll a törpeharcsák és egyéb apróhalak támadásának is. Elsősorban Pellet Feeder kosaras felkínálásra javasolt ez az összeállítás úgy, hogy a BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoró aromából a gombócra és a csalira is érdemes nyomni.

Kókusz + Tigrismogyoró BOMBA nagypontyoknak
-
1 csg BlendeX 2 in 1 - Kókusz + Tigrismogyoró
- 1 csg TTX Extra őrölt
- 1/2 csg Micro Pellet - Kókusz + Tigrismogyoró
- 100 ml SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyoró
- csali: Turbo Tigris – Kókusz
- plusz aroma: BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoró

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.