Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekMethodozni nyáron, meleg vízben is érdemes. Ekkor azonban nem mindig bizonyulnak eredményesnek a jól bevált, megszokott methodos kaják. Ilyenkor jönnek jól azok a kifejezetten meleg vízre készített, tejsavas csalogatóanyagok, amelyek már felhasználásra kész formában találhatók meg a kínálatban.
A Ready Method - Tropicana és a Ready Method - Mangó a csomagból kiöntve már tölthető is a kosárba, ám tökéletes elegyítésükhöz érdemes mindkettőt áttörni, majd óvatosan elkeverni a két hozzávalót. Ha teljesen el szeretnénk keverni a két etetőanyagot, érdemes az elkeverésük után még egyszer áttörni.
Mivel method módszerről van szó, mindenképp kis, vagy közepes méretű csalit érdemes használni. Ebben az esetben a DupleXCorn - Vajsav + Mangó került a csomagba, amely szépen kikönnyíti a horgot és a csalitüskét. Ha nem lenne elég az etetőanyag, és a csali íze, aromája, akkor elő lehet venni a mellékelt FermentX Activator Gel - Tejsavas Ananászt, amelyet a megtöltött gombócra, vagy két réteg kaja közé érdemes nyomni.

Tejsavas method keverék kánikulai rapid horgászathoz
1 csg Ready Method - Tropicana
1 csg Ready Method - Mangó
Csali: DupleXCorn - Vajsav + Mangó
Plusz aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas Ananász

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.