HALDORÁDÓ Nyári recept 2 - Nagy pontyos FermentX keverék

Bónuszpont jóváírás 76 pont
Akciós ár :
7.590 Ft
Eredeti ár : 7590 8440 8.440 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA FermentX etetőanyagok különböző ízesítésekben találhatóak meg a kínálatban, és az egyik legnépszerűbb ezek közül, a Nagy Ponty. Ez kombinálva  a tavalyi év slágerével, az FX1-el, garantáltan ütős egyveleg. Első lépésként mindkét etetőanyagot át kell törni közepes lukbőségű rostán. Ennek a keveréknek a savasságát és tartalmasságát a tavalyi év újdonságával, a Tejsavas Micro Mag Mix – el lehet még erőteljesebbé tenni. Az amurok imádják ezeket a savanyú kis magvakat! A Tejsavas 4X Mag Mix hozzáadásával elérhetjük, hogy a halak sokáig elidőzzenek a kosár körül. Ez az összeállítás kifejezetten a nagy pontyoknak és nagy amuroknak csábító, így a csali méretét is hozzájuk érdemes igazítani. A FermentX Oldódó Pellet néhány szem tejsavas kukoricával megspékelve igazán tartalmas falatot jelent. Érdemes figyelni arra, hogy a csali a horogtól megfelelő távolságra legyen elengedve, így biztos nem takarja majd ki a nagy falat a horgot, és jó lesz az akadás! Pellet Feeder kosárba tömve, egy helye dobálva érdemes használni ezt a kaját. Néha a kosárra nyomva némi BlendeX Serum-ot, a terített asztalon is fel lehet kelteni a halak figyelmét.

Nagy pontyos FermentX keverék
1 csg FermentX - Tejsavas Nagy Ponty
1 csg FermentX - FX1
1 csg FermentX Additive - Tejsavas Micro Mag Mix
1/2 csg Tejsavas 4X Mag Mix
Csali: FermentX Oldódó Pellet - Tejsavas FX 1 + Kukorica a Mag Mix-ből
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: