Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA FermentX termékcsalád a nyári időszak legnépszerűbb csalogatóanyaga. 2024-től egy új ízzel bővült ez a szortiment, ez pedig a Csípős Barack. A savanyú és csípős íz remek kombinációja ez, mely nemcsak amurok, de pontyok horgászatához is első osztályú csemege. A Method Boxok jellegzetessége, hogy nem felhasználásra kész állagúak, hanem a dobozban található száraz anyagra kell ráönteni a mellékelt tejsav koncentrátumot, valamint némi vizet. A FermentX Method Box - Csípős Barack, és a FermentX Method Box - Tejsavas Betainos változatokat össze is lehet keverni, de külön is be lehet nedvesíteni, majd rétegezni azokat a kosárba töltéskor.

E rétegezés egyik fontos eleme lehet a csomagban található FermentX Activator Gel - Tejsavas Betainos is, mely igazi nyári aromabomba. Csali tekintetében a SpéciCorn Limited Edition - Csípős Barack került az összeállításba.

Nyári, csípős FermentX Mix method horgászathoz

  • 1 doboz FermentX Method Box - Csípős Barack
  • 1 doboz FermentX Method Box - Tejsavas Betainos
  • csali: SpéciCorn Limited Edition - Csípős Barack
  • plusz aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas Betainos

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.