HALDORÁDÓ Nyári recept 5 - Fokhagymás bomba nagy, természetes vizekre

Bónuszpont jóváírás 100 pont
Akciós ár :
9.990 Ft
Eredeti ár : 9990 11240 11.240 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz egyik leginkább klasszikus íz a horgászatban, a fokhagyma. Valamiért imádják a pontyok, és szinte egész évben hatásos, így nem maradhatott ki a nyári receptek közül sem. A BlendeX 2in1 – Fokhagyma + Mandula etetőanyagot tulajdonképpen egész évben eredményesen lehet használni a természetes vizeken. Mivel a BlendeX kaják nagy számban tartalmaznak pelleteket, először vízzel érdemes bekeverni őket, hogy a pelletek is kellően megszívják magukat. Ha így teszünk, akkor a későbbiekben könnyebben kezelhető lesz az etetőanyag, és nem is szárad majd ki olyan gyorsan.  10 perc pihentetés után, ízesítéséhez SpéciAdditive – Fokhagyma kivonat javasolt, hiszen ez a természetes adalék még a meleg vízben is nagyon attraktív marad. Az adalék hozzáadása után lehet beállítani a kaja végleges állagát. Újabb pihentetés után természetesen nem maradhat el a rostálás, amely segítségével tökéletesen homogénné válik a mix. Az etetőanyag kiegészítve azonos ízű C6 Carp Pellettel tartalmassá is válik, így helyben tartja a termetesebb pontyokat, amurokat is. Csalinak a legnépszerűbb Oldódó Lebegő Pelletünk, a fehér színű Fokhagymás Hal még a zavaros nyári vizekben is könnyen megtalálható falatot jelent az éhes halak számára. Amennyiben keresőhorgászatra adjuk a fejünket, vagy csak az etetésen szeretnénk felhívni a halak figyelmét a megtöltött kosarunkra, és ezzel a csalira, érdemes némi ízben passzoló BlendeX Serummal ráízesíteni a gombócra.

Fokhagymás bomba nagy, természetes vizekre
2 csg BlendeX 2 in 1 - Fokhagyma + Mandula
2 marék Big Feed C6 Carp Pellet - Fokhagyma + Mandula
100 ml SpéciAdditive – Fokhagyma
Csali: Oldódó Lebegő Pellet - Fokhagymás Hal
Plusz aroma: BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: