Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA tavalyi év áttörésnek számít a busahorgászat terén, hiszen számos olyan, e halfaj horgászatáról szóló film jelent meg, amelytől mindenkinek megjött a kedve az új kalandokhoz. Márpedig a busahorgászat igazi kaland! Nagy halakra történő peca, amely közben sosem lehet tudni, hogy „csak” egy 5-6 kilós halba akadunk bele, vagy egy 60 kilósba. Nagyon jó móka, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ez évtől már a Haldorádó kínálatában is elérhető kifejezetten planktonevő halak horgászatához készült etetőanyag, ez a Big River - Busa! Tulajdonképpen ezzel semmi más teendő nincs, mint, hogy be kell keverni vízzel, majd áttörni rostán. Fontos azonban az, hogy a kaját ne vizezzük túl, és száraz se legyen, hiszen ennek a halnak a horgászatához kizárólag az az etetőanyag jó, amelyből gombócot lehet ugyan gyúrni, de az szépen fokozatosan oldódik, és felhősödik. Az egyenletes oldódás eléréséhez ezért javasolt az eledel többszöri rostálása! A csomagban 3 X 1,5 kg etetőanyag van, de egyszerre elegendő egyet bekeverni, és napközben, ha fogy, akkor pótolni azt.
Mivel a módszer lelke maga a végszerelék, ezért az összeállítás tartalmaz egy csomag – tehát 2 db – Pellet Feeder Complete kosarat is. Ezeket csak fel kell kötni a főzsinórra, majd a forgóba beleakasztani a horogelőkét, és kezdődhet is a busavadászat! Természetesen csali is került az összeállításba, amely ebben az esetben a Feeder Pufi Szett, amely bőven elegendő színes hungarocell golyócskát tartalmaz.
Furcsa, hogy a busa horgászatához is került plusz aroma a csomagba, ám ebben az esetben nem az íze a domináns az adaléknak, hanem a színe. Néhány fújás ugyanis ebből a Tornado Activator Spray - Fokhagyma + Mandulából a gombócra, és becsapódáskor a neonzöld felhő garantáltan felkelti az ott bóklászó óriások figyelmét, és talán nagyobb kedvvel követik a gombócot a fenékre!

Komplett Busa csomag a „nagy” élményekhez
3 csg Big River - Busa
1 csg Pellet Feeder Complete 40 g
Csali: 1 doboz Feeder Pufi szett
Plusz aroma: Tornado Activator Spray - Fokhagyma + Mandula

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.