Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekHa nagy halra pályázunk, akkor annak olyan csalogatóanyagot is kell adni, amely felkelti a figyelmét. A por állagú etetőanyagok ilyenkor kevésbé kerülnek előtérbe, inkább a pelletek azok, amelyek bevetésre kerülnek, ráadásul ezek is inkább a csípős, erőteljesebb ízekben, amelyek még a meleg vízben sem „laposodnak” el.

Az összeállítás alapja a Pellet Pack Turbo - Tüzes Ponty, amelynek elkészítése nagyon egyszerű, hiszen a dobozban lévő alkotóelemeket mindössze el kell keverni egy tálban, majd némi víz hozzáadása után 10 perce érdemes félre tenni. A következő lépés, hogy a FMMFP - Brutális Májra rá kell önteni 100 ml SpéciAdditive - Csípős paprika kivonatot, majd jó alaposan elkeverni, és ezt is pihentetni. Végül a Micro Pellet - Chilis Tintahalra mehet rá a maradék 50 ml Csípős paprika kivonat. Ezt kis kevergetés után érdemes  a többi mellé tenni pihenni, így a szemek meg tudják magukat szívni, és kissé felpuhulnak.
A várakozási idő után a pelleteket egy nagyobb tálba kell önteni, majd jó alaposan elkeverni azokat. Ennek az eredménye egy vegyes szemcseméretű, változatos keménységű, nagyon intenzív ízű egyveleg, amely elsősorban Pellet Feeder kosaras horgászathoz alkalmas.
A csali, amely ebbe a nagypontyos csomagba került, az a Legend Pellet Wafter - Tüzes Ponty, amely mind ízével, mind színével kifejezetten a meleg vizű horgászatok eredményes alternatívája. Amennyiben az amúgy is ízes csalogatóanyagot még tovább szeretnénk tuningolni, lehet rá nyomni a BlendeX Serum – Triplexből.

Tüzes, darabos nagyponty mágnes
1 doboz Pellet Pack Turbo - Tüzes Ponty
1 doboz FMMFP - Brutális Máj
1/2 csg Micro Pellet - Chilis Tintahal
150 ml SpéciAdditive - Csípős paprika kivonat
Csali: Legend Pellet Wafter - Tüzes Ponty
Plusz aroma: BlendeX Serum - Triplex

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.