Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A különböző mikropelletek térhódítása egyre erősebb, sőt, egyre kevesebbszer használunk por állagú method etetőanyagokat önmagukban, ha pontyhorgászatról van szó. Ez az összeállítás gyorsan, könnyen elkészíthető és csak olyan alapanyagokat, valamint csalikat tartalmaz, amelyekkel intenzíven telepített vízterületeken szinte lehetetlen mellélőni.

Első lépés, hogy a 4S Method Pellet Mix - Ősz keveréket 150 ml vízzel benedvesítjük. Érdemes egy kisebb tálba kiönteni, jól elkeverni, majd visszatölteni a zárható edénybe. Ezt követően a TOP Method Feeder - Spicy Krillt a szükséges mennyiségű vízzel bekeverjük, majd pihentetjük 10 percig. Ez idő alatt a Method Pellet Mix és az etetőanyag is szépen megszívja magát vízzel. Utóbbit mindenképpen egy kis lyukbőségű rostán érdemes felhasználás előtt áttörni.
A pellet és a kaja többféleképpen is használható együtt. Lehet rétegezni őket, de akár keverni is. A lényeg, hogy jól kiegészíti egymást ez a két csalogatóanyag.
Annak érdekében, hogy mind csaliban, mind aromában legyen rendelkezésre álló variációs lehetőség, a csomagba kétféle Tornado Activator Spray és kétféle Tornado Method is került.

Őszi Method Pellet mix
1 doboz 4S Method Pellet Mix – Ősz
1 csg TOP Method Feeder - Spicy Krill
plusz aroma 1: Tornado Activator Spray - Punch & Menta
plusz aroma 2: Tornado Activator Spray – Mangó
csali 1: Tornado Method - Punch & Menta
csali 2: Tornado Method – Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.