HALDORÁDÓ Őszi recept 10 - Első ködös napok fokhagymás pontyos eledele

Bónuszpont jóváírás 85 pont
Akciós ár :
8.490 Ft
Eredeti ár : 8490 9250 9.250 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekNovemberben már nem meglepő, hogy reggelente ködbe burkolódznak a tavak, és a nappali felmelegedés is igencsak visszaesett már. A halak étvágya a víz hűlésével is csökken, és vannak olyan esetek, amikor csak a legtisztább, legnaturálisabb keverékek vezetnek eredményre. A fokhagyma régóta kedvelt ízesítője a pontyos etetőanyagoknak, nem véletlenül. A hűlő vizekben is jól működnek a kukorica alapú csalogatóanyagok, a már említett fokhagymás ízesítéssel, ennek ékes példája ez az összeállítás.
A BlendeX 2 in 1 - Fokhagyma + Mandula remek alapot képez ennek a keveréknek, de ezt is lehet még tovább turbózni kevés SpéciAdditive - Fokhagyma kivonattal. Első körben ezt a sűrű adalékot kell a száraz anyaggal elegyíteni, majd jöhet a megfelelő mennyiségű víz hozzáadása. A keverék pihentetése közben érdemes a Fluo Micro Method Feed Pellet - Ördögűzőt is megnedvesíteni. Ez egyszerű mutatvány, mindössze 1 dl vizet kell a doboz tartalmára önteni, és összerázni.
Az etetőanyag pihentetése után át kell törni azt egy közepes lukbőségű rostán, majd ebbe belekeverni a pelleteket. Csalinak kisméretű pop up, vagy wafter csalikban érdemes gondolkodni, mint például a Pro Method Pellet 7 mm - Fokhagyma. A keverék method kosárba történő töltése után a gombócot lehet tovább aromázni a csomagban található BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandulával.

Első ködös napok fokhagymás pontyos eledele
1 csg BlendeX 2 in 1 - Fokhagyma + Mandula
1 csg Fluo Micro Method Feed Pellet - Ördögűző
100 ml SpéciAdditive - Fokhagyma kivonat
Csali: Pro Method Pellet 7 mm - Fokhagyma
Plusz aroma: BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: