HALDORÁDÓ Őszi recept 11 - Gyorsan hűlő egyesületi vizek intenzív method keveréke

Bónuszpont jóváírás 100 pont
Akciós ár :
9.990 Ft
Eredeti ár : 9990 11440 11.440 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz őszi telepítések után az egyesületi kezelésben lévő tavak is újra életre kelnek. A több hal, és a hűlő víz miatt ezeken a tavakon is egyre inkább a method technika felé billen a mérleg nyelve, így egy ilyen összeállítással készültünk mi is erre az időszakra.
A BlendeX 2 in 1 - Eper + Méz és a BlendeX 2 in 1 - Tintahal + Polip egymástól ugyan teljesen eltérő, de jól keverhető etetőanyagok. Remek alapot képeznek, amelyet a CSL Tuning Vörös Démonnal lehet a hideg vízhez idomítani. Első körben ezt az aromát kell a csalogatóanyagokhoz tenni, majd jöhet a halak természetes táplálékát lemodellező adalék, a SpéciAdditive - Szúnyoglárva kivonat. Ezek elkeverése után lehet a kajához adagolni a megfelelő mennyiségű vizet, amelyet érdemes akár több részletben adagolva hozzákeverni.
Ennek a csalogatóanyagnak is jár a 10-15 perces pihentetés, amely után egy közepes lukbőségű rostán kell áttörni.
Amilyen összetett a kaja, olyan egyszerű a hozzá ajánlott csali. A BlendeXCorn - Eper + Méz ízletes, könnyű kis falat, amelyet a kosarat turkáló hal biztosan felszippant. Keresőhorgászatokkor jól jöhet egy kis plusz aromásítás, így a csomag tartalmaz egy BlendeX Serum - Eper + Méz-t, amellyel lokálisan lehet a csali környékét beízesíteni.

Gyorsan hűlő egyesületi vizek intenzív method keveréke
1 csg BlendeX 2 in 1 - Eper + Méz
1/2 csg BlendeX 2 in 1 - Tintahal + Polip
100 ml CSL Tuning Vörös Démon
100 ml SpéciAdditive - Szúnyoglárva kivonat
Csali: BlendeXCorn - Eper + Méz
Plusz aroma: BlendeX Serum - Eper + Méz

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: