HALDORÁDÓ Őszi recept 12 - Deres hajnalok nagypontyos menüje

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 8950 8.950 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekKifejezetten nagy pontyra horgászni akár novemberben is lehet, főleg azokon a mélyebb tavakon, ahol a meder közelében lassabban hűl le a víz. Az ilyen helyeken bátran próbálkozhatunk aromás, intenzívebb ízű kajákkal is, mint például a BlendeX 2 in 1 TripleX, amelyet érdemes kiegészíteni a nagy pontyok céltudatos horgászatához készült Record Carp Stick Mix - Nagy Hallal. Ez a nagy szemcseméretű egyveleg alkalmas arra, hogy akár ritkább dobások során is maradjon a csali körül valami.
A szárazanyagot akár az átlagosnál jobban is be lehet aromázni, hiszen a ritka dobások miatt nem sok kaja kerül már be a vízbe. Ízben passzol az alapkeverékhez az Aroma Tuning - Nagy Ponty, amely igazi négy évszakos adalék.
Csalinak is érdemes olyan attraktív változatot a horog mellé tűzni, mint a Tornado Wafter - Édes Szamóca. Ez gazdag íz és színkibocsátással bíró csali, amely sokáig csábító marad. A csomag tartalmaz egy BlendeX Serum - TripleX aromát is, amely segítségével még ízletesebb marad a bevetett gombóc.

Deres hajnalok nagypontyos menüje
1 csg BlendeX 2 in 1 - TripleX
1/2 csg Record Carp Stick Mix - Nagy Hal
200 ml Aroma Tuning - Nagy Ponty
Csali: Tornado Wafter - Édes Szamóca
Plusz aroma: BlendeX Serum - TripleX

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: