Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Minimálpeca! Mit is takar ez a kifejezés? Nos, legalább a pecások fele olyan, aki nem szeret egy teherautónyi cuccal és 1-2 napos felkészüléssel horgászni indulni, hanem csak bedobálja a legszükségesebbeket az autóba, és már indul is. Az ilyen beállítottságú sporttársaknak lehet jó választás ez a keverék, mert ennek elkészítése alig vesz igénybe pár percet.
A Ready Method - Braunit nem kell már nedvesíteni – ahogy egyik Ready Method terméket sem –, hanem mindössze át kell rostálni egy sűrű törőszitán. A Ready Method Pellet - Mangó is felhasználásra készen kerül a zacskóba, viszont ezt érdemes lehet kevés vízzel vagy CSL aromával újra „életre kelteni”. Ha viszont elég tapadósnak érezzük, akkor elegendő rá néhány fújás a mellékelt Tornado Method Spray - Mangóból, így csalogatóhatásuk megnő.
A két csalogatóanyagot finom, de határozott mozdulatokkal kell összekeverni, majd tulajdonképpen lehet is method kosárba tölteni. Az összeállítást egy kellemes, édes ízű és roppant figyelemfelkeltő csalival egészítettük ki, amely a Tornado Method - Mangó. Erre és a megtöltött kosárra is érdemes még fújni a Tornado Method Spray - Mangóból, hiszen a hűlő vízben már előfordulhat, hogy akár 15-20 percet is várni kell a kapásra, így nem árt, ha több aromával dolgozunk.

Deresedő partok ready összeállítása minimálpecákhoz
1 csg Ready Method – Brauni
1 csg Ready Method Pellet – Mangó
plusz aroma: Tornado Activator Spray – Mangó
csali: Tornado Method – Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.