HALDORÁDÓ Őszi recept 13 - Zimankós napok Ready Method ponty keveréke

Bónuszpont jóváírás 83 pont
Akciós ár :
8.290 Ft
Eredeti ár : 8290 9140 9.140 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz ősz utolsó napjaiban már igencsak hideg időjárás is lehet, amely már a telet idézi. Ekkor már mind a felszerelés, mind a csali terén le kell finomítani, és etetőanyag terén is kifejezetten a hideg vizekre optimalizáltak jöhetnek szóba. A Ready Method Pellet - Spring és Ready Method Pellet - Pisty hívatott a keverék tartalmasságát megadni. Erre azért van szükség, mert hidegben már akár 20-25 percet is érdemes a kapásra várni. Ennyi idő alatt az etetőanyagokat a kisebb áramlatok is elvihetik, de gyakorta az apróhalak takarítják fel, ám a pelletek garantáltan a kosárban, vagy annak környékén maradnak. A Ready Method Pelleteket érdemes kevés CSL Tuning Tenger Kincse aromával felturbózni. Ezt pár perc alatt a pelletek magukba rántják, és a vízben szép lassan engedik ki újra. A Ready Method - Winter, mint a hogy a neve is mutatja, a téli horgászatokra készült, speciális keverék, mely alkoholtartalma miatt hideg vízben sem dermed le. Ez készre kevert állapotban kerül forgalomba, mindössze annyi vele a teendő, hogy egy sűrű rostán át kell törni.
Csalinak természetesen a kisméretű pop up, vagy wafter golyókat, dumbeleket érdemes már ilyenkor használni, éppen ezért a csomagba egy doboz Pro Method Pellet 7 mm - Tintahal is került. Ebből akár a pink, akár a narancssárga jó választás lehet.
Method kosaras felhasználásra optimalizált egyveleg ez, éppen ezért bátran ajánljuk keresőhorgászatra is. Amennyiben szanaszét dobálunk, akár minden gombócra érdemes nyomni a BlendeX Serum - Tintahal + Polipból, amely megsokszorozhatja az etetőanyag távcsali hatását.

Zimankós napok Ready Method ponty keveréke
1 csg Ready Method - Winter
1/2 csg Ready Method Pellet - Spring
1/2 csg Ready Method Pellet - Pisty
100 ml CSL Tuning Tenger Kincse
Csali: Pro Method Pellet 7 mm - Tintahal
Plusz Aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: