HALDORÁDÓ Őszi recept 4 - Szeptember végi rapid method mix

Bónuszpont jóváírás 113 pont
Akciós ár :
11.290 Ft
Eredeti ár : 11290 12550 12.550 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz ősz első hónapjában, a nyár után mindenki megpróbál visszarázódni a rendes kerékvágásba, így aztán sokakkal előfordul, hogy nincs sok idő a horgászatra. ekkor értékelődnek fel a rövid, néhány órás rapid methodozások, amelyhez kiváló alternatíva ez az összeállítás.
Első lépésként a Fluo Micro Method Feed Pelletet kell beáztatni, hogy legyen ideje a szemeknek megpuhulni. Ezt követően a fél csomag Maximum Green-t kell a SpéciAdditive - Japán Krill-el, valamint a megfelelő mennyiségű vízzel benedvesíteni, majd kicsit pihentetni.
Tíz perc elteltével az etetőanyagot egy sűrű rostán célszerű áttörni, majd ebbe a homogén, púder finomságú kajába belemorzsolni a pelleteket, és jól összekeverni a két komponenst.
Csalinak bármilyen kisméretű pop up, vagy wafter szóba jöhet, ebbe a csomagba a Quatro Fluo Pop Up 8 mm-es változat került, amelyben négyféle ízű és színű kis golyócska található, így bármilyen körülményhez találhatunk megfelelő csalit egyetlen dobozban.
A megtöltött method kosár tetejére pumpált BlendeX Serum - Tintahal + Polip-al a kevésbé étvágyuknál lévő pontyokat is lehet evésre serkenteni.

Szeptember végi rapid method mix
1/2 csg Top Method Feeder - Maximum Green
1/2 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet – Fekete Erő
50 ml SpéciAdditive - Japán Krill
Csali: Quatro Fluo Pop Up 8 mm - bármelyik íz próbálható
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: