HALDORÁDÓ Őszi recept 5 - Őszi dunai pontykalandok keveréke

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 8840 8.840 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAkár a Duna öblök, akár az élő Duna, nagy kalandokat rejt ősszel is. Akik izgalmas vad vízi pecákat terveznek szeptemberben, októberben, jól jöhet egy ilyen keverék, amely már bizonyított. Ez a tartalmas összeállítás nagy mennyiségű, ugyanis a nagy víz, sok kaját igényel.
Első lépés, hogy a Big River - Öreg Pontyot, és a Vad Pontyot összekeverjük, majd megfelelő mennyiségű vízzel megnedvesítjük. A víz adagolásával lehet nagyvonalúbban bánni, mint egy átlagos állóvízi pecán, ugyanis kissé tapadósabb kaja kell áramló vízre, mint egy kis kiterjedésű tóra. A nedvesítés után legalább 15 percig hagyjuk tömörítve az etetőanyagot, így minden szemcse megszívja magát, és kevesebb marad közülük felszálló. A pihentetés után rostáljuk át a keveréket egy nagyobb lukbőségű rostán, majd mehet bele a 3X Mag Mix és a Big Feed C6 Pellet - Eper & Ananász. Ezektől igazán tartalmas lesz a mix, és még a nagytestű halakat is helyben tudjuk tartani segítségükkel.
Érdemes termetes csalit a horog mellé fűzni, hiszen vad halakra történő horgászatnál nem kell finomkodni. Az etetésre szánt kukoricából 1-2 szem, kiegészítve egy Tornado Wafter - Mangóval csábító falatot jelent. A csomag tartalmaz egy flakon BlendeX Serum - Vajsav + Mangót, amellyel tovább lehet tuningolni az etetőanyagot. Természetesen ezt a nagy, darabos szemcsés, tartalmas keveréket Pellet Feeder kosárral érdemes bedobni!

Őszi dunai pontykalandok keveréke
1 csg Big River - Öreg Ponty
1 csg Vad Ponty
1 csg 3X Mag Mix
1 csg Big Feed C6 Pellet – Eper & Ananász
Csali: kukorica a Mag Mix-ből + Tornado Wafter – Mangó
Plusz Aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: