Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekAz amolyan egyszerű, method horgászatok ősszel is népszerűek, hiszen ehhez a fajta pecához nem kell túlságosan sok minden. Kis túlzással egy marék pellettel el lehet pecázni néhány órát, mely alatt akár egy tucat pontyot is szákba lehet terelni.
Ebben az összeállításban mind pelletek, mind etetőanyag helyet kapott. Első lépés, hogy a TORNADO Micro Pellet – Édes Szamócát és a TORNADO Micro Pellet – Sipi 1 – et összekeverjük, majd megnedvesítjük, végül pihentetjük 10 percig. A TORNADO Method Mix – Édes Szamóca etetőanyaggal ugyanígy kell eljárni, ám ezt mindenképp érdemes áttörni egy sűrű lukbőségű szitán. Végül a pelletekre célszerű rákeverni a kaját, mely egyrészt a töltést, másrészt a bontást is segíti.
A csali mi más is lehetne, mint a már sokszor bizonyított TORNADO Method World Champion – Sipi 1, melyet egy mozdulattal könnyedén felturbózhatunk a TORNADO Activator Spray – Sipi 1 folyékony aromával!

TORNADO mix októberi methodozásokhoz
- 1 csg TORNADO Micro Pellet – Édes Szamóca
- 1 csg TORNADO Micro Pellet – Sipi 1
- 1/2 csg TORNADO Method Mix – Édes Szamóca
- plusz aroma: TORNADO Activator Spray – Sipi 1
- csali: TORNADO Method World Champion – Sipi 1

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.